Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα σεζόν με πολλούς ανακαινισμένους χώρους για το Creta Maris Beach Resort
Ξενοδοχεία

Νέα σεζόν με πολλούς ανακαινισμένους χώρους για το Creta Maris Beach Resort

Το ξενοδοχείο, εγκαινίασε έναν καινούριο χώρο για τους πελάτες που αναχωρούν αργά το απόγευμα. Στον χώρο αυτό, οι πελάτες μπορούν να περάσουν το χρόνο τους διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση, αλλά και να κάνουν ένα μπάνιο και να φυλάξουν τα πράγματά τους.

To Creta Maris Beach Resort άνοιξε τις πόρτες του για το 2013. Η νέα τουριστική σαιζόν ξεκίνησε με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους πελάτες καθώς το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακαίνισης και με περηφάνια φιλοξένησε τους πρώτους πελάτες στα πλήρως ανακαινισμένα bungalows. Τα ανακαινισμένα bungalows έχουν κρατήσει την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική τους προσφέροντας ένα φρέσκο αέρα πολυτέλειας που όλοι αναζητούν στις διακοπές τους.

Το ξενοδοχείο, ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών του, εγκαινίασε επίσης έναν καινούριο χώρο για τους πελάτες οι οποίοι αναχωρούν αργά το απόγευμα και δε θέλουν να κρατήσουν το δωμάτιο τους. Στον χώρο αυτό, οι πελάτες μπορούν να περάσουν το χρόνο τους διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση, αλλά και να κάνουν ένα μπάνιο και να φυλάξουν τα πράγματα τους.

Τέλος, οι πόρτες άνοιξαν και για το νέο Hammam Spa του ξενοδοχείου, ένας χώρος χαλάρωσης που κερδίζει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες. Το Spa αποτελείται από δωμάτια θεραπείας ειδικά σχεδιασμένα και πλήρως εξοπλισμένα για πολλαπλές θεραπείες, μασάζ προσώπου και σώματος, καθώς και θεραπείες ομορφιάς. Καινοτόμες και πολλαπλές εγκαταστάσεις επεκτείνονται σε όλο το Hammam Spa προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία και στο κέντρο ένα τεράστιο Χαμάμ κατασκευασμένο από γυαλί με άρωμα ευκαλύπτου.

Τα παραπάνω έργα είναι μέρος της σταδιακής ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου που έχει σαν πλάνο ο Όμιλος Μεταξά. Σκοπός του ομίλου είναι να βελτιώνεται συνέχεια προσφέροντας πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες διακοπών στους πελάτες του.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024