Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση στα οικονομικά μεγέθη των επιχειρήσεων Κυριακούλη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Σεπτέμβριος 2001, 00:00

Αύξηση παρουσίασαν τα οικονομικά μεγέθη της "Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." και γενικά<...> του Ομίλου Κυριακούλη<.>

στο πρώτο εξάμηνο του 2001 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Συγκεκριμένα, τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας εμφάνισαν αύξηση κατά 113,5% φθάνοντας σε 209,6 εκατ. δρχ. από 98,2 εκατ. δρχ. στο περυσινό εξάμηνο. Αύξηση σε ποσοστό 31% παρουσίασε και ο κύκλος εργασιών της εταιρίας φθάνοντας σε 520,8 εκατ. δρχ. από 397,4 εκατ. δρχ. το 2000.

Αντίστοιχα, αύξηση σε ποσοστό 96,1% παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων του Ομίλου Κυριακούλη το πρώτο εξάμηνο του έτους σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2000, φθάνοντας σε 159,7 εκατ. δρχ. από 81,4 εκατ. δρχ. πέρυσι. Αύξηση σε ποσοστό 46% εμφάνισε και ο κύκλος εργασιών του Ομίλου φθάνοντας σε 1,8 δισ. δρχ. από 1,2 δισ. δρχ. το 2000.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η σημαντική αύξηση  στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας επετεύχθη στο πρώτο εξάμηνο του έτους, δηλαδή σε μία περίοδο που η τουριστική δραστηριότητα είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η διοίκηση της "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." εκτιμά ότι και στο δεύτερο εξάμηνο θα εμφανίσει υψηλούς ρυθμούς αύξησης στα οικονομικά της αποτελέσματα.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." κ. Θ. Κυριακούλης στόχος της εταιρίας είναι να συνεχίσει την επιθετική της επενδυτική πολιτική στον χώρο των μαρίνων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εδραιώνοντας περαιτέρω την θέση της στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού παγκοσμίως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top