Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ TUI Travel οργανώνει τις διακοπές των πελατών της μέσα στα χέρια τους
Τεχνολογία

Η TUI Travel οργανώνει τις διακοπές των πελατών της μέσα στα χέρια τους

Η εφαρμογη MyThomson περιλαμβάνει πληροφορίες πτήσεων, χάρτες που βοηθούν τους πελάτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους έως το αεροδρόμιο, οδηγούς προορισμών και το Top10 όσων πρέπει να δει κανείς, μετεωρολογικη΄ενημέρωση και σύνδεση με το Facebook και το Twitter.

Η TUI Travel καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν, παρουσιάζει την εφαρμογή MyThomson, η πρώτη του είδους της, που θα αποτελέσει ένα “one stop shop” για όλες τις πληροφορίες που οι πελάτες της Thomson χρειάζονται, αφού έχουν κλείσει τις διακοπές τους.

Με ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 240 εταιρειών, η TUI Travel είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εταιρεία ταξιδίων της Ευρώπης με ιστορικό στην καινοτομία. Η εφαρμογη MyThomson θα λειτουργήσει ως πρότυπο, που θα εξαπλωθεί και στα υπόλοιπα προϊόντα της TUI Travel στην Ευρώπη.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει:

  • Πληροφορίες πτήσεων, από το check-in μέχρι το κόστος των αποσκευών
  • Χάρτες που βοηθούν τους πελάτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους έως το αεροδρόμιο, με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή τρένο
  • Οδηγούς προορισμών και το Top10 όσων πρέπει να δει κανείς
  • Μετεωρολογικη΄ενημέρωση
  • Σύνδεση με το Facebook και το Twitter για διατήρηση της επαφής με τους φίλους και την οικογένεια.

Ο Johan Lundgren, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel, δήλωσε: “Η TUI Travel είναι μια εταιρεία που λειτουργεί περισσότερο online και θα συνεχίσει να ενισχύει τη δραστηριότητά της στα κινητά τηλέφωνα. Η έναρξη της εφαρμογής MyThomson είναι ένας συναρπαστικός νέος τρόπος σύνδεσης των πελατών μας με την Thomson οποτεδήποτε, οπουδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο. Η καινοτομία είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για μελλοντική ανάπτυξη, καθώς η έναρξη της εφαρμογής MyThomson αντικατοπτρίζει τη θέση μας ως ηγέτη της αγοράς. Οι ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές είναι μια σημαντική αγορά για τους πελάτες μας και γνωρίζουμε ότι όχι μόνο περνούν το χρόνο τους επιλέγοντας και προγραμματίζοντας τις διακοπές τους, αλλά επίσης ότι τις περιμένουν με ανυπομονησία. Η εφαρμογή αυτή είναι ένας φανταστικός τρόπος να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους πελάτες σχετικά με τις διακοπές τους και να τους βοηθήσει να παραμένουν ενημερωμένοι για όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, με ένα χτύπημα του δαχτύλου τους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024