Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Ο Ν. Δένδιας ξεκινά προγραμματισμένες επισκέψεις σε περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος

Τατιάνα Ρόκου - 17 Μάιος 2013, 15:10

Σε συσκέψεις στην Κέρκυρα με αντικείμενο τη δασοπυρόσβεση, την ασφάλεια, όπως επίσης και τη διαβίωση των Ρομά στην περιοχή, προεδρεύει σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου ξεκινά από σήμερα σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων στις έδρες Αστυνομικών Διευθύνσεων προορισμών υψηλού ενδιαφέροντος. Πρώτος σταθμός είναι η Κέρκυρα, όπου ο υπουργός θα προεδρεύσει σε δύο συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων των Γενικών Αρχείων Κράτους (Αρχεία του Νομού Κέρκυρας).

Στη σύσκεψη για τα θέματα ασφάλειας των τουριστικών περιοχών στην Κέρκυρα θα συμμετάσχει ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Στη σύσκεψη για την ασφάλεια συμμετέχουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία προαναφέρθηκαν, όπως επίσης οι αερολιμενάρχες Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, στελέχη των τελωνειακών αρχών και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Κέρκυρας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης, καθώς και εκπρόσωποι των Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και των Ενώσεων Ξενοδόχων.

Μετά την Κέρκυρα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις και συσκέψεις υπό τον κ. Δένδια σε άλλες τουριστικές περιοχές, όπως στην Πελοπόννησο (Καλαμάτα), την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα (Ρόδος). Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων ο κ. Δένδιας θα έχει επαφές με εκπροσώπους της περιφερειακής - τοπικής αυτοδιοίκησης και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να εξεταστούν διεξοδικά οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής αναφορικά με θέματα δασοπυρόσβεσης και ασφάλειας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top