Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 16η έκθεση 'Ταξίδι' 2013 στην Κύπρο

Τατιάνα Ρόκου - 20 Μάιος 2013, 10:18

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 16η έκθεση 'Ταξίδι' 2013 στην Κύπρο, με στρατηγικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής στην αγορά της Κύπρου.

Στην 16η Τουριστική Έκθεση της Κύπρου “Ταξίδι” 2013” συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Την έκθεση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, από την Παρασκευή 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση με ενιαίο εκθεσιακό χώρο για όλες τις περιφερειακές ενότητες και με στρατηγικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής στην αγορά της Κύπρου.

“Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος στο εξωτερικό και την ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας με τους γείτονές μας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα. Μέσα από την κοινή προσπάθεια και την εποικοδομητική συνεργασία με τις όμορες και αδερφές χώρες όπως είναι η Κύπρος, μπορούμε να πετύχουμε από κοινού το στοίχημα της ανάπτυξης και της εξόδου των χωρών μας από την οικονομική κρίση. Καθώς στο επίκεντρο της τουριστικής έκθεσης ‘Ταξίδι 2013’ βρίσκεται ο ‘γαστρονομικός τουρισμός’, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προβάλει τον πλούτο και την εξαιρετική ποικιλία των γαστρονομικών και τουριστικών της προτάσεων. Προβάλλουμε τα ελκυστικά τουριστικά πακέτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουμε στους επισκέπτες όλο το χρόνο και το μοναδικό συνδυασμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας”, δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top