Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αλοννήσου μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Hondos Center

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Μάιος 2013, 11:00

Πρωτότυπη ενέργεια που διοργανώνεται από το Δήμο Αλοννήσου, σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα Hondos Center και την εταιρεία συμβούλων του Δήμου MTC GROUP για την ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού των Σποράδων.

Δεκαπενθήμερο προβολής της Αλοννήσου, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, “τρέχει” από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μέσα από 25 καταστήματα Hondos Center στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και τη Λάρισα.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ενέργεια που οργανώνεται από το Δήμο Αλοννήσου σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα και την εταιρεία συμβούλων του Δήμου MTC Group για την ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού των Σποράδων και τη διενέργεια διαγωνιστικών διαδικασιών για παροχή δωρεάν διαμονών στους πελάτες των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η διανομή εντύπων με πληροφοριακό υλικό για τον προορισμό ενώ παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη καταστήματος να συμπληρώσει έντυπο με τα στοιχεία του προκειμένου να λάβει μέρος σε κλήρωση για δωρεάν διακοπές στην Αλόννησο, που έχουν προσφέρει επαγγελματίες του νησιού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top