Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Αλοννήσου μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Hondos Center
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αλοννήσου μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Hondos Center

Πρωτότυπη ενέργεια που διοργανώνεται από το Δήμο Αλοννήσου, σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα Hondos Center και την εταιρεία συμβούλων του Δήμου MTC GROUP για την ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού των Σποράδων.

Δεκαπενθήμερο προβολής της Αλοννήσου, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, “τρέχει” από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μέσα από 25 καταστήματα Hondos Center στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και τη Λάρισα.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ενέργεια που οργανώνεται από το Δήμο Αλοννήσου σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα και την εταιρεία συμβούλων του Δήμου MTC Group για την ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού των Σποράδων και τη διενέργεια διαγωνιστικών διαδικασιών για παροχή δωρεάν διαμονών στους πελάτες των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η διανομή εντύπων με πληροφοριακό υλικό για τον προορισμό ενώ παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη καταστήματος να συμπληρώσει έντυπο με τα στοιχεία του προκειμένου να λάβει μέρος σε κλήρωση για δωρεάν διακοπές στην Αλόννησο, που έχουν προσφέρει επαγγελματίες του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024