Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμμετοχή της MidEast στην έκθεση Arabian Travel Market στο Ντουμπάι
Τουριστικά γραφεία

Συμμετοχή της MidEast στην έκθεση Arabian Travel Market στο Ντουμπάι

Η MidEast συμμετείχε στην Arabian Travel Market στο Ντουμπάι ως εκθέτης, προωθώντας την Ελλάδα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Η MidEast συμμετείχε και φέτος στην έκθεση τουρισμού ATM (Arabian Travel Market), που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, από τις 6 έως τις 9 Μαΐου. Η έκθεση αυτή αποτελεί θεσμό ανάμεσα στις ετήσιες εκδηλώσεις τουρισμού και έχει χιλιάδες συμμετέχοντες.

Η MidEast συμμετείχε ως εκθέτης, προωθώντας την Ελλάδα και τις υπηρεσίες της εταιρείας τόσο σε προγραμματισμένες συναντήσεις όσο και σε απλούς επισκέπτες του περιπτέρου, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

Η ιδιοκτήτρια της MidEast, κα Κατερίνα Μούσμπε δήλωσε: “Η προώθηση της χώρας μας σε εκδηλώσεις τουρισμού στο εξωτερικό, αποτελεί βασικό θεμέλιο για την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού. Η ΑΤΜ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στον κλάδο μας και έχουμε την τύχη να πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου της Ελλάδας, χαρίζοντάς μας έτσι το προνόμιο να διαφημίζουμε τους προορισμούς που προσφέρει η χώρα μας, την καλύτερη εποχή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024