Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑπευθείας πτήσεις της airberlin από/προς Θεσσαλονίκη και άλλους 16 ελληνικούς προορισμούς
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας πτήσεις της airberlin από/προς Θεσσαλονίκη και άλλους 16 ελληνικούς προορισμούς

Η airberlin θα εκτελεί δρομολόγια από/προς 16 ελληνικές πόλεις και νησιά (απευθείας σύνδεση με γερμανικές πόλεις πό Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Άραξο, Πρέβεζα, Σάμο και Κάρπαθο).

Η εταιρεία αντιπροσώπευσης της airberlin, Discover the World, ανακοινώνει ότι η γερμανική αεροπορική εταιρεία ξεκινά το πρόγραμμα απευθείας πτήσεών της από και προς Θεσσαλονίκη και σε 16 ακόμη πόλεις από την υπόλοιπη Ελλάδα. Η airberlin με τα 152 αεροσκάφη της συνδέει τη Γερμανία με 170 προορισμούς σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο με χρήση του δικού της δικτύου, αλλά και των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών.


Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Air Berlin Greece Head of Sales, η κα Susanna Sciacovelli, Area Manager Southern Europe και ο κ. Martin Wiegmann, Manager International Sales Southern Europe) στην εκδήλωση παρουσίασης της airberlin.

Η έναρξη πτήσεων για τη θερινή περίοδο ξεκινά τον Απρίλιο – Μάιο του 2013 και ολοκληρώνεται αρχές Νοεμβρίου. Το επιβατικό κοινό θα βρει εβδομαδιαίες πτήσεις από Θεσσαλονίκη για: Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Νυρεμβέργη, Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Βιέννη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πόλεις-κέντρα (Hubs) από όπου εκτελούνται οι περισσότερες ανταποκρίσεις  της airberlin είναι τέσσερις:

  • στη Γερμανία είναι το Βερολίνο (TXL) και το Ντίσελντορφ (DUS)
  • στην Αυστρία η Βιέννη (VIE)
  • στην Ισπανία η Μαγιόρκα (PMI)

Η airberlin θα εκτελεί δρομολόγια από/προς 16 ελληνικές πόλεις και νησιά. Πιο συγκεκριμένα: απευθείας σύνδεση με γερμανικές πόλεις από: Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Άραξο, Πρέβεζα, Σάμο και Κάρπαθο.

Απευθείας σύνδεση με Βιέννη και ανταποκρίσεις στη συνέχεια με προορισμό πόλεις της Γερμανίας, αλλά και του υπόλοιπου δικτύου από: Βόλο, Σαντορίνη, Χανιά, Σκιάθο, Καλαμάτα, Μύκονο, Κεφαλονιά, Μυτιλήνη και Καβάλα.


Ο κ. Κώστας Μοσχίδης, airberlin Sales representative Southern Greece.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024