Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Sofitel Athens Airport βραβεύθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με το Certificate of Excellence του TripAdvisor
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Sofitel Athens Airport βραβεύθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με το Certificate of Excellence του TripAdvisor

Τρίτο έτος βράβευσης με το Certificate of Excellence του TripAdvisor για το Sofitel Athens Airport στα Σπάτα.

Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με το “Certificate of Excellence“ του TripAdvisor για το έτος 2013. Το βραβείο αυτό δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor. Μόνο το 10% των επιχειρήσεων, με κορυφαίες επιδόσεις, που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνουν αυτό το βραβείο.

Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν ένα καταπληκτικό ταξίδι. Το βραβείο αυτό “κάνει περήφανο το Sofitel Athens Airport”, σύμφωνα με τη διοίκηση του ξενοδοχείου, “το οποίο προσπαθεί πάντα να συνεισφέρει σε μία ιδιαίτερη εμπειρία των πελατών του και να προβάλλει τη γαλλική τελειότητα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024