Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Key Tours κέρδισε το 2013 TripAdvisor Certificate of Excellence
Τουριστικά γραφεία

Η Key Tours κέρδισε το 2013 TripAdvisor Certificate of Excellence

Το βραβείο αυτό είναι μία πιστοποίηση για την εταιρεία ότι η σκληρή εργασία και η προσήλωσή της στην ποιοτική ξενάγηση των πελατών της στα μνημεία της Ελλάδας μετατρέπεται σε θετικά σχόλια στο Trip Advisor.

Η Key Tours βραβεύτηκε για την ποιότητα των εκδρομών της για  3η συνεχόμενη χρονιά με το “Certificate of Excellence” του TripAdvisor για το έτος 2013. Το βραβείο αυτό δίνεται σε εταιρείες που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor. Μόνο το 10% των επιχειρήσεων, με κορυφαίες επιδόσεις, που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνουν αυτό το βραβείο.

Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν ένα καταπληκτικό ταξίδι. “Η Key Tours είναι περήφανη λαμβάνοντας το βραβείο TripAdvisor Certificate of Excellence”, σύμφωνα με τον κ. Δημήτριο Μπιστόλα, “η οποία προσπαθεί πάντα να συνεισφέρει σε μία ιδιαίτερη εμπειρία των πελατών της και το βραβείο αυτό είναι μία πιστοποίηση ότι η σκληρή εργασία και η προσήλωσή μας στην ποιοτική ξενάγηση των πελατών μας στα μνημεία της  χώρας μας, μετατρέπεται σε θετικά σχόλια στο TripAdvisor”.

Οι ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές μας, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024