Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ North Events επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Πολωνίας
Τουριστικό μάρκετινγκ

Η North Events επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Πολωνίας

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στην Ελλάδα που επιλέγουν οι Πολωνοί τουρίστες είναι το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, τα Χανιά και η Κως.

Η North Events, σε συνέχεια της επιτυχημένης της πολυετούς πορείας στην επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις χώρες της Σκανδιναβίας, διευρύνει τις δραστηριότητές της στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Πολωνίας.

Για τους Πολωνούς επισκέπτες, η Ελλάδα έρχεται στη δεύτερη θέση των επιλογών τους (θέση που κατείχε έως πέρυσι η Τουρκία), καθώς ο αριθμός επισκεπτών υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τους 330.000 για τη χώρα μας εφέτος (στοιχεία Ένωσης Πολωνών Tour Operators). Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αίγυπτος και ακολουθούν η Τουρκία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Βουλγαρία και η Τυνησία. Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν μετάβαση με Charter, ποσοστό 83% που επιλέγουν οι Πολωνοί τουρίστες για τις διακοπές τους έναντι υπολοίπου 17% που καλύπτεται από μετακινούμενους με λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Όσον αφορά στους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα που επιλέγουν οι Πολωνοί είναι το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, τα Χανιά και η Κως.

Παρά τα ενθαρρυντικά παραπάνω στοιχεία και προβλέψεις για το 2013, η North Events λαμβάνει υπόψη ότι η χώρα μας έχει χάσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών: 450.000 το 2011. Το μερίδιο αυτό στοχεύει να επαναδιεκδικήσει, ή και να αυξήσει, με συντονισμένες ενέργειες, πρωτοβουλίες και στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τους μεγαλύτερους tour operators της Πολωνίας, αλλά και με την σημαντική συμβολή της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία, όπως και με τη σύμπραξη σημαντικών στελεχών της πολωνικής βιομηχανίας και VIPs.  

Τα νέα προγράμματα επικοινωνίας και προώθησης για τον ελληνικό τουρισμό για το 2014, θα ανακοινωθούν από την North Events από το Σεπτέμβριο.

Στη φωτογραφία, άποψη της Βαρσοβίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024