Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔυναμική παρουσία της All4yachtcharter.com στο East Med Yacht Show – Poros 2013
Yachting

Δυναμική παρουσία της All4yachtcharter.com στο East Med Yacht Show – Poros 2013

Η All4yachtcharter.com στο πλαίσιο του East Med Yacht Show, παρουσίασε επίσης όλη τη γκάμα των υπηρεσιών της στους τομείς του management και των ναυλώσεων Μηχανοκίνητων και Ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής, διαφόρων μεγεθών και κατηγοριών.

Δυναμική ήταν η παρουσία της γνωστής εταιρείας ναύλωσης και διαχείρισης πολυτελών σκαφών αναψυχής All4yachtcharter.com, στο East Med Yacht Show 2013, που διεξήχθη στο νησί του Πόρου από τις 4 έως τις 9 Μαΐου 2013.

Στο περίπτερό της, η Αll4yachtcharter.com παρουσίασε τα 8 πολυτελή σκάφη τα οποία διαθέτει προς ναύλωση, ως Central Agent. Το μεγαλύτερο εξ’αυτών είναι το πολυτελές Motor Yacht XIPHIAS, Esterel, μήκους 109 ποδών, με κλασική γραμμή εξωτερικά και υπερσύγχρονη minimal διακόσμηση στο εσωτερικό του.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και το Motor Yacht POUARO, Falcon 90, με την ιδιαίτερα σικάτη εσωτερική διακόσμηση του και τη διαχρονικά μοντέρνα γραμμή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ναυλομεσίτες που το επισκέφθηκαν εντυπωσιάστηκαν και από την εξαιρετική ομάδα του πληρώματός του, η οποία αποτελείται από πέντε ιδιαίτερα έμπειρους επαγγελματίες και έχει την ίδια σύνθεση τα τελευταία χρόνια. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους το Motor Yacht POUARO είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα επαγγελματικά σκάφη της Ελλάδας το οποίο φιλοξενεί επώνυμους πελάτες, διασημοτητες και μέλη βασιλικών οικογενειών, οι οποίοι το επιλέγουν σταθερά κάθε χρόνο για τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ένα από τα πιο ελκυστικά ενοικιαζόμενα σκάφη της αγοράς, για τη σχέση υπηρεσιών τιμής που προσφέρει, ανήκει επίσης στο στόλο που παρουσίασε η All4yachtcharter.com και είναι το Motor Sailer 90 ποδών, Elena J. Πρόκειται για ένα πολυτελές ξύλινο σκάφος, με ιδιαίτερα άνετους χώρους, έξι ευρύχωρες διπλές καμπίνες με δικό τους μπάνιο, τέσσερα άτομα πλήρωμα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή ναύλωσης.

Στα 75 πόδια, η All4yachtcharter.com παρουσίασε το Motor Yacht ULISSE, Aicon 75 με εξαιρετικό μοντέρνο σχεδιασμό, σύγχρονα διακοσμητικά υλικά και πολυτελή αξεσουάρ. Με τέσσερις άνετες υπερπολυτελείς καμπίνες, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του design.

Στην κατηγορία 56 έως 60 ποδών, η εταιρία παρουσίασε τρία επίσης εξαιρετικά σκάφη. Το Motor Yacht ANEMINA, Bertram Fishing 60 ποδών, με πλήρεις εξοπλισμούς επαγγελματικού ψαρέματος και scuba diving, το Motor Yacht PRAXIS IV, Aicon 56 με το εντυπωσιακό μοντέρνο design του και τo Motor Yacht AVENTURA II, Azimut 58. Η AVENTURA ΙΙ, γνωστή ως ένα από τα ομορφότερα επαγγελματικά σκάφη στην κατηγορία της, ήταν παρούσα στην έκθεση και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με το νέο πολυτελές ξύλινο πάτωμά της, με τα απαλά μπεζ χρώματά της, το φωτεινό ευρύχωρο σαλόνι, τα πολυτελή αξεσουάρ της και τις υπηρεσίες 5 αστέρων που προσφέρει.

Στη μικρή κατηγορία, η All4yachtcharter.com παρουσίασε το PALMYRA Azimut 42, ιδανικό για ημερήσιες κρουαζιέρες και για παρέες έως 6 ατόμων.

Η All4yachtcharter.com στο πλαίσιο του East Med Yacht Show, παρουσίασε επίσης όλη τη γκάμα των υπηρεσιών της στους τομείς του management και των ναυλώσεων Μηχανοκίνητων και Ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής, διαφόρων μεγεθών και κατηγοριών.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο ιδιαίτερα επιτυχημένο “Κυνήγι των Ελληνικών Θησαυρών” που διοργάνωσε η εταιρεία στο πλαίσιο της δεξίωσης που παρέθεσε στο σκάφος POUARO, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καλεσμένοι της μετατράπηκαν σε ντετέκτιβ. Στόχος ήταν να κερδίσουν και έτσι να γνωρίσουν τους “Ελληνικούς Θησαυρούς”, δηλαδή εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα της χώρας μας που ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σκάφους. Τη δεξίωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Χρίστος Πάλλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ναυλομεσιτών, κ. Γιώργος Κολλίντζας, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των ΜΜΕ και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024