Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικό marketing

Η Marketing Greece πραγματοποιεί Roadshow σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Ιούνιος 2013, 09:34

Κατά τη διάρκεια των roadshow, θα παρουσιαστεί στους τοπικούς φορείς ο σχεδιασμός, η λειτουργία και τα επόμενα βήματα της εταιρείας.

Roadshow πραγματοποιεί η Marketing Greece σήμερα στη Ρόδο, προκειμένου να ενημερώσει τους τουριστικούς φορείς των περιοχών αναφορικά με τη λειτουργία και τα επόμενα σχέδια την εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση ενημέρωσης γίνεται  πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Χθες η εταιρεία διεξήγαγε χθες ανάλογη εκδήλωση ενημέρωσης και στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Κατά τη διάρκεια του roadshow, θα παρουσιαστεί στους τοπικούς φορείς ο σχεδιασμός, η λειτουργία και τα επόμενα βήματα της εταιρείας. Θα παρουσιαστούν οι άξονες όπου δραστηριοποιείται η Marketing Greece και συγκεκριμένα η δημιουργία ενός παγκοσμίου επιπέδου website, η ανάπτυξη ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, η οργάνωση της σχέση της εταιρείας με γραφεία δημοσίων σχέσεων στις βασικές αγορές - στόχους, προκειμένου να εφαρμοστούν ολοκληρωμένα προγράμματα προώθησης επιμέρους τουριστικών περιοχών και τουριστικών προϊόντων. Επιπλέον, την ανάπτυξη συμβουλευτικού ρόλου στην ανάπτυξη ενός πλήρους συστήματος branding της χώρας και των περιοχών της, σχεδιάζοντας και υποστηρίζοντας στρατηγικά σχέδια δημιουργίας και προβολής τουριστικών προϊόντων ανά προορισμό, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της εμπορικής διαχείρισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την γενικότερη εικόνα της χώρας.

Στόχος της Marketing Greece AE είναι να υποστηρίξει το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στη δημιουργία νέας τουριστικής ταυτότητας της Ελλάδας και των προορισμών της και μέσα από ένα υψηλής ποιότητας πλάνο πολυεπίπεδης επικοινωνιακής στρατηγικής, να αναδείξει την χώρα μας ως ένα από τους σημαντικότερους και ελκυστικότερους παγκόσμια προορισμούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top