Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Marketing Greece πραγματοποιεί Roadshow σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο
Τουριστικό marketing

Η Marketing Greece πραγματοποιεί Roadshow σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο

Κατά τη διάρκεια των roadshow, θα παρουσιαστεί στους τοπικούς φορείς ο σχεδιασμός, η λειτουργία και τα επόμενα βήματα της εταιρείας.

Roadshow πραγματοποιεί η Marketing Greece σήμερα στη Ρόδο, προκειμένου να ενημερώσει τους τουριστικούς φορείς των περιοχών αναφορικά με τη λειτουργία και τα επόμενα σχέδια την εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση ενημέρωσης γίνεται  πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Χθες η εταιρεία διεξήγαγε χθες ανάλογη εκδήλωση ενημέρωσης και στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Κατά τη διάρκεια του roadshow, θα παρουσιαστεί στους τοπικούς φορείς ο σχεδιασμός, η λειτουργία και τα επόμενα βήματα της εταιρείας. Θα παρουσιαστούν οι άξονες όπου δραστηριοποιείται η Marketing Greece και συγκεκριμένα η δημιουργία ενός παγκοσμίου επιπέδου website, η ανάπτυξη ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, η οργάνωση της σχέση της εταιρείας με γραφεία δημοσίων σχέσεων στις βασικές αγορές – στόχους, προκειμένου να εφαρμοστούν ολοκληρωμένα προγράμματα προώθησης επιμέρους τουριστικών περιοχών και τουριστικών προϊόντων. Επιπλέον, την ανάπτυξη συμβουλευτικού ρόλου στην ανάπτυξη ενός πλήρους συστήματος branding της χώρας και των περιοχών της, σχεδιάζοντας και υποστηρίζοντας στρατηγικά σχέδια δημιουργίας και προβολής τουριστικών προϊόντων ανά προορισμό, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της εμπορικής διαχείρισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την γενικότερη εικόνα της χώρας.

Στόχος της Marketing Greece AE είναι να υποστηρίξει το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στη δημιουργία νέας τουριστικής ταυτότητας της Ελλάδας και των προορισμών της και μέσα από ένα υψηλής ποιότητας πλάνο πολυεπίπεδης επικοινωνιακής στρατηγικής, να αναδείξει την χώρα μας ως ένα από τους σημαντικότερους και ελκυστικότερους παγκόσμια προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024