Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτην Costa Navarino τo πρώτο Θερινό Golf Camp για παιδιά και εφήβους
Resort

Στην Costa Navarino τo πρώτο Θερινό Golf Camp για παιδιά και εφήβους

Μέσα σε αυτές τις πέντε ημέρες του 'Θερινού Golf Camp' ξεδιπλώνεται όχι μόνο η γοητεία του γκολφ, που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βρεθούν μέσα στη φύση ανακαλύπτοντας και το περιβάλλον.

Η Costa Navarino διοργανώνει το πρώτο “Θερινό Golf Camp” στις 17-21 Ιουνίου και 2-6 Σεπτεμβρίου. Η έμπειρη ομάδα της Navarino Golf Academy έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα που θα μυήσει παιδιά και εφήβους σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Στο The Dunes Course και στο The Bay Course, τα βραβευμένα signature γήπεδα της Costa Navarino, σε ένα τοπίο δίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα στους ελαιώνες, οι νέοι επίδοξοι παίκτες θα γνωρίσουν τα μυστικά αυτού του αθλήματος που έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

Με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου προετοιμασία και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα, η Navarino Golf Academy με αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα υψηλών προδιαγραφών στις άρτιες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν Driving Range, περιοχή πρακτικής εξάσκησης Short Game, Putting Green καθώς και προσομοιωτή εσωτερικού χώρου. Τα παιδιά και οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές εξάσκησης και βελτίωσης στο γκολφ.

Μέσα σε αυτές τις πέντε ημέρες του “Θερινού Golf Camp” ξεδιπλώνεται όχι μόνο η γοητεία του γκολφ, που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βρεθούν μέσα στη φύση ανακαλύπτοντας και το περιβάλλον, αλλά όσοι συμμετέχουν (ηλικίες 8-12 και 13-17 ετών), μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες: παιχνίδια στο υδάτινο πάρκο, bowling, αθλήματα όπως μπάσκετ πόλο και τένις, τουρνουά ποδοσφαίρου, αρχαιολογικές εκδρομές, μαθήματα ζωγραφικής και με πηλό, καθώς και πλήθος ακόμη διασκεδαστικών προγραμμάτων, ειδικά μελετημένων για τα δύο ηλικιακά γκρουπ.

Μένοντας είτε με τους γονείς τους στο ξενοδοχείο The Westin Resort, Costa Navarino, είτε στο ξεχωριστό SandCastle, κατά την πενθήμερη διαμονή τους, θα γνωρίσουν την ιστορία της περιοχής και τοπικές παραδόσεις και θα βρεθούν κοντά στην πλούσια φύση. Στους ειδικά σχεδιασμένους χώρους για παιδιά στο Navarino Dunes, το Cocoon και το SandCastle, τη φροντίδα των παιδιών αναλαμβάνει το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της WorldWide Kids Company, της κορυφαίας διεθνώς εταιρείας στον τομέα της διαχείρισης και φροντίδας παιδικών εγκαταστάσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024