Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Creta Maris Green Team & Junior Academy μαζί για το περιβάλλον

Τατιάνα Ρόκου - 20 Ιούνιος 2013, 15:52

Η Creta Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Creta Maris και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ.

Με αφορμή την Ημέρα Ανακύκλωσης και στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort υποδέχθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου στις 18 Ιουνίου 2013 το ιδιωτικό πρότυπο νηπιαγωγείο Χερσονήσου Junior Academy.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των παιδιών για την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης σκουπιδιών όπως γυαλί, λάδι, χαρτί, λαμπτήρες, μικροσυσκευές και μπαταρίες. Τα 70 παιδιά, ηλικίας έως 5 ετών, επισκέφτηκαν τους χώρους διαλογής και ανακύκλωσης των σκουπιδιών του ξενοδοχείου και είδαν πως μια μεγάλη επιχείρηση μπορεί εύκολα να δώσει μια ανάσα στον πλανήτη.

Στην συνέχεια τα παιδιά πέρασαν την ημέρα τους στο βιολογικό αγρόκτημα του ξενοδοχείου όπου επισκέφτηκαν τα ζώα και μάζεψαν κολοκυθάκια από τον κήπο και αυγά από τις κότες με τα οποία ο Σεφ τους έφτιαξε “σφουγγάτο” και έφαγαν.

Υπενθυμίζεται ότι η Creta Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Creta Maris και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ. υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.ά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top