Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚοινή εκδήλωση των Bedsonline, Entrada, και Sabre για τα τουριστικά γραφεία
Τουριστικά γραφεία

Κοινή εκδήλωση των Bedsonline, Entrada, και Sabre για τα τουριστικά γραφεία

Εκπρόσωποι από πολλά τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας, αλλά και της περιφέρειας, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ολοκληρωμένη λύση που προσφέρουν, από κοινού οι εταιρείες Bedsonline, Entrada, και Sabre, για την εύκολη, γρήγορη και ανέξοδη μετατροπή ενός παραδοσιακού τουριστικού πρακτορείου σε Online Travel Agent.

Με στόχο την πλήρη ενημέρωση των τουριστικών γραφείων για τις δυνατότητες που προσφέρει η καινούρια ηλεκτρονική πλατφόρμα τουριστικών κρατήσεων από την Bedsonline (μέλος του ομίλου TUI PLC), την Ahead RM (Entrada) και την Sabre Hellas, οι τρεις εταιρείες διοργάνωσαν κοινή εκδήλωση όπου παρεβρέθηκε μεγάλος αριθμός τουριστικών γραφείων.
 
Εκπρόσωποι από πολλά τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας, αλλά και της περιφέρειας, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ολοκληρωμένη λύση που προσφέρουν, από κοινού οι εταιρείες, για την εύκολη, γρήγορη και ανέξοδη μετατροπή ενός παραδοσιακού τουριστικού πρακτορείου σε Online Travel Agent. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναπτύχθηκαν οι τάσεις των νέων διαδικτυακών αγορών στο χώρο του τουρισμού, οι εξελίξεις στον τρόπο που αναζητούν κι αγοράζουν τουριστικές υπηρεσίες μέσω Ιντερνέτ οι πελάτες, καθώς και οι νέες προκλήσεις κι ευκαιρίες που δημιουργούνται στο καινούριο και δυναμικό περιβάλλον του διαδικτύου.
 
H Bedsonline, εκ των κορυφαίων online προμηθευτών καταλυμάτων στην Ευρώπη, προσφέρει πάνω από 45.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως και περίπου 2500 καταλλύματα σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και ευνοϊκούς όρους συμβολαίων. Η Bedsonline απευθύνεται αποκλειστικά στα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και σε Online Travel Agents μέσω της πλατφόρμας  bedsonline.gr. Στην ίδια ιστοσελίδα παρέχεται η δυνατότητα online εγγραφής για την παραλαβή κωδικών για κρατήσεις στο σύστημα.
 
Για τα τουριστικά πρακτορεία που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην καινούρια ηλεκτρονική εποχή, παρουσιάστηκε η νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα Entrada, που τους παρέχει έτοιμο και πλήρες web site τουριστικών κρατήσεων με ξενοδοχεία της BedsOnline ή και άλλων προμηθευτών, αεροπορικά εισιτήρια από Sabre GDS καθώς και αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, πολλά ακόμα τουριστικά προϊόντα όπως μεταφορές, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και τουριστικά πακέτα. Επίσης περιλαμβάνει έτοιμη σύνδεση με την Τράπεζα Πειραιώς (Winbank) για ηλεκτρονική χρέωση πιστωτικών καρτών και σύνδεση με το λογιστικό σύστημα της Panasoft.
 
Από τις παρουσιάσεις των ομιλητών έγινε ξεκάθαρο ότι η ανάγκη πλέον των τουριστικών γραφείων προς το δρόμο της ηλεκτρονικής παρουσίας και μάλιστα με απευθείας πωλήσεις είναι επιβεβλημένη. Είναι πολύ χαρακτηριστική η φράση που είπε ο κ. Μιχάλης Κόβας γενικός διευθυντής της Entrada, “μη φοβάστε το Internet, κάντε το σύμμαχό σας”. Μέχρι όμως πρότινως, το κόστος μιας τέτοιας επένδυσης, όπως και η χρονική επένδυση, ήταν για πολλά γραφεία απαγορευτικά. Η κοινή λύση που προτείνουν η Bedsonline, με την Entrada, και την Sabre είναι έτοιμη μέσα σε δύο εβδομάδες και μάλιστα χωρίς κόστος για τα τουριστικά γραφεία είτε αυτά είναι ΙΑΤΑ είτε όχι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024