Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλη αύξηση παρουσιάζει η Μάλτα στις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών

Μεγάλη αύξηση παρουσιάζει η Μάλτα στις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών

Μεγάλη αύξηση στην κίνηση των Ελλήνων τουριστών προς την Μάλτα έχει σημειωθεί τους καλοκαιρινούς μήνες, σύμφωνα με την δήλωση του διευθυντή της Air Malta στην Αθήνα κ. Jean-Marc Camilleri. Συγκεκριμένα, […]

Μεγάλη αύξηση στην κίνηση των Ελλήνων τουριστών προς την Μάλτα<.> έχει σημειωθεί τους καλοκαιρινούς μήνες, σύμφωνα με<...> την δήλωση του διευθυντή της Air Malta στην Αθήνα κ. Jean-Marc Camilleri.

Συγκεκριμένα, η αύξηση για τον μήνα Ιούλιο έφθασε το 70%, ενώ των Ιούνιο κυμάνθηκε στο 21% και τον Αύγουστο στο 33%. Φέτος, μάλιστα διακινήθηκαν και ναυλωμένα αεροπλάνα από τη Ρόδο και την Κω προς την Μάλτα, πράγμα που θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά.

Ο κύριος λόγος της μεγάλης ζήτησης για την Μάλτα είναι η μικρή της απόσταση από την χώρα μας και οι καλές τιμές που δίνονται στους Έλληνες τουρίστες. Επίσης, αρκετοί Μαλτέζοι έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές στα νησιά. Η Air Malta έχει δύο πτήσεις την εβδομάδα Δευτέρα και Παρασκευή με Airbus 320 και για τις αργίες προβλέπεται να δρομολογηθεί και ένα Boeing 767.

Όμως οι τιμές του νέου αεροδρομίου των Αθηνών 'Ελευθέριος Βενιζέλος' είναι αρκετά υψηλές, και ιδίως το πάρκινγκ των αεροπλάνων, όπως τόνισε ο κ. Camilleri, με αποτέλεσμα, να αυξάνεται το κόστος των ταξιδιωτικών πακέτων. Σε αντίθεση, η Air Malta έχει καλύτερες ώρες πτήσεων, όπως την Παρασκευή το απόγευμα πράγμα που κάνει προσιτή την Μάλτα για Σαββατοκύριακα.

Από την Θεσσαλονίκη, η Air Malta έχει μια πτήση την εβδομάδα, πράγμα που κάνει προσιτή την Μάλτα στους βορειοελλαδίτες μόνο για διακοπές εβδομάδας και όχι για τριήμερα.

Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεως την Air Malta στην Ελλάδα είναι η εταιρία Discover the World Marketing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024