Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πυρασφάλειας στο Creta Maris Beach Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιούνιος 2013, 15:31

Με καθολική συμμετοχή του προσωπικού του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη πυρκαγιών και τα μέσα-τεχνικές κατάσβεσης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού, το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Κρήτης, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου στις 26 Ιουνίου,αναφορικά με την πρόληψη πυρκαγιών και τα μέσα-τεχνικές κατάσβεσης καθώς και την χορήγηση πρώτων βοηθειών.

Η συμμετοχή σε αυτό ήταν καθολική, παρευρέθηκαν η διοικητική ομάδα, το προσωπικό, ο ιατρός του ξενοδοχείου, καθώς και μέλη του Πυροσβεστικού τμήματος Χερσονήσου, υπό την αιγίδα των οποίων διεξήχθη το γεγονός.

Το σεμινάριο διεξήχθη σε δύο μέρη. Το πρώτο, αμιγώς θεωρητικό, αναφερόταν στις πρώτες βοήθειες, στα αίτια που θα προκαλέσουν την ανάγκη πρώτων βοηθειών, στα αίτια πυρκαγιών, σε τρόπους αντιμετώπισης και στην παρότρυνση των ειδικών για την υποβολή ερωτημάτων. Το δεύτερο, αμιγώς πρακτικό, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να λάβουν μέρος σε μία πρακτική άσκηση κατάσβεσης με πυροσβεστήρες και άλλα μέσα.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top