Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways με καθημερινές πτήσεις στο Σάο Πάολο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιούνιος 2013, 11:36

Στο νέο καθημερινό δρομολόγιο οι επιβατικές θέσεις αυξάνονται σε 3.360 εβδομαδιαίως μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σάο Πάολο διευκολύνοντας σε σημαντικό βαθμό την άνεση στις πτήσεις.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), από 1η Αυγούστου 2013 θα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις Άμπου Ντάμπι – Σάο Πάολο αυξάνοντας τη συχνότητα του δρομολογίου που επί του παρόντος πραγματοποιείται τρεις φορές εβδομαδιαίως.

Οι πτήσεις της Etihad Airways προς το Σάο Πάολο, τον πρώτο προορισμό της εταιρείας στη Ν. Αμερική, ξεκίνησαν νωρίτερα τον Ιούνιο.

Οι πρόσθετες πτήσεις οφείλονται στην επιτυχία του συγκεκριμένου δρομολογίου και στη ζήτηση τόσο των επαγγελματιών ταξιδιωτών όσο και των τουριστών ενδυναμώνοντας τους ήδη στενούς δεσμούς μεταξύ Βραζιλίας και ΗΑΕ.

Στο νέο καθημερινό δρομολόγιο οι επιβατικές θέσεις αυξάνονται σε 3.360 εβδομαδιαίως μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σάο Πάολο διευκολύνοντας σε σημαντικό βαθμό την άνεση στις πτήσεις.  

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σάο Πάολο  μπορούν να συνδεθούν με περισσότερες από 350 πτήσεις την εβδομάδα και εκτός Άμπου Ντάμπι, σε προορισμούς όπως είναι ο Κόλπος, η Βόρεια Αφρική, και προς ανατολή η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ασία.

Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί το εξαιρετικά μεγάλο αεροσκάφος Airbus A340-500, με 240 διαθέσιμες θέσεις στις τρεις ευρύχωρες καμπίνες: 12 στη Diamond First, 28 στην Pearl Business και 200 στην Coral Economy.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top