Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Hotelbrain επίσημος 'Πρέσβης Δημοσίων Σχέσεων' των SLΗ για την Ελλάδα, την Τουρκία και το Λίβανο
Hotel management

Η Hotelbrain επίσημος 'Πρέσβης Δημοσίων Σχέσεων' των SLΗ για την Ελλάδα, την Τουρκία και το Λίβανο

Η Hotelbrain θα αναλάβει το έργο της ενίσχυσης της εικόνας και του brand των Small Luxury Hotels of the World, της περαιτέρω σύσφιγξης των δεσμών με τις τοπικές επιχειρηματικές και δημοσιογραφικές κοινότητες, καθώς και της προώθησης ενημερωτικού υλικού και κάθε άλλης μορφής πληροφόρησης για το έργο, τις δραστηριότητες και τους σκοπούς του δικτύου.

Το φημισμένο, διεθνώς, δίκτυο Small Luxury Hotels of the World (SLΗ) έχρισε την ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotelbrain ως τον αποκλειστικό εξουσιοδοτημένο “πρέσβη” Δημοσίων Σχέσεων του Δικτύου για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον Λίβανο.

Η ανάθεση αυτού του καθοριστικής σημασίας ρόλου για την ενίσχυση της εικόνας και του προφίλ του διεθνούς δικτύου, έρχεται ως συνέχεια της εξαιρετικής μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των SLΗ και της Hotelbrain και αντικατοπτρίζει το επίπεδο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που έχει κατακτήσει η ελληνική εταιρεία με τη δραστηριότητά της στη διεθνή τουριστική αγορά των ξενοδοχείων ξεχωριστού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Hotelbrain θα αναλάβει το έργο της ενίσχυσης της εικόνας και του brand των Small Luxury Hotels of the World, της περαιτέρω σύσφιγξης των δεσμών με τις τοπικές επιχειρηματικές και δημοσιογραφικές κοινότητες, καθώς και της προώθησης ενημερωτικού υλικού και κάθε άλλης μορφής πληροφόρησης για το έργο, τις δραστηριότητες και τους σκοπούς του δικτύου των Small Luxury Hotels of the World και των ξενοδοχείων-μελών του στα ΜΜΕ και στα δίκτυα επικοινωνίας και ενημέρωσης των συγκεκριμένων χωρών.

Παράλλληλα θα υποδέχεται και θα διεκπεραιώνει τα σχετικά αιτήματα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής κάλυψης από εκπροσώπους Μέσων Επικοινωνίας, για λογαριασμό του SLH.

Υπεύθυνη χειρισμού του νέου ρόλου της Hotelbrain εντός της κοινότητας των Small Luxury Hotels of the World, είναι η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της εταιρείας, κα Φλώρα Παρασκευοπούλου.

Σημειώνεται ότι τα Small Luxury Hotels of the World είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ξενοδοχείων, με περισσότερες από 520 μονάδες σε πάνω από 70 χώρες και με 42 εξ αυτών, στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024