Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Hotel management

Η Hotelbrain επίσημος 'Πρέσβης Δημοσίων Σχέσεων' των SLΗ για την Ελλάδα, την Τουρκία και το Λίβανο

Θοδωρής Κουμέλης - 28 June 2013, 13:50

Η Hotelbrain θα αναλάβει το έργο της ενίσχυσης της εικόνας και του brand των Small Luxury Hotels of the World, της περαιτέρω σύσφιγξης των δεσμών με τις τοπικές επιχειρηματικές και δημοσιογραφικές κοινότητες, καθώς και της προώθησης ενημερωτικού υλικού και κάθε άλλης μορφής πληροφόρησης για το έργο, τις δραστηριότητες και τους σκοπούς του δικτύου.

Το φημισμένο, διεθνώς, δίκτυο Small Luxury Hotels of the World (SLΗ) έχρισε την ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotelbrain ως τον αποκλειστικό εξουσιοδοτημένο “πρέσβη” Δημοσίων Σχέσεων του Δικτύου για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον Λίβανο.

Η ανάθεση αυτού του καθοριστικής σημασίας ρόλου για την ενίσχυση της εικόνας και του προφίλ του διεθνούς δικτύου, έρχεται ως συνέχεια της εξαιρετικής μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των SLΗ και της Hotelbrain και αντικατοπτρίζει το επίπεδο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που έχει κατακτήσει η ελληνική εταιρεία με τη δραστηριότητά της στη διεθνή τουριστική αγορά των ξενοδοχείων ξεχωριστού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Hotelbrain θα αναλάβει το έργο της ενίσχυσης της εικόνας και του brand των Small Luxury Hotels of the World, της περαιτέρω σύσφιγξης των δεσμών με τις τοπικές επιχειρηματικές και δημοσιογραφικές κοινότητες, καθώς και της προώθησης ενημερωτικού υλικού και κάθε άλλης μορφής πληροφόρησης για το έργο, τις δραστηριότητες και τους σκοπούς του δικτύου των Small Luxury Hotels of the World και των ξενοδοχείων-μελών του στα ΜΜΕ και στα δίκτυα επικοινωνίας και ενημέρωσης των συγκεκριμένων χωρών.

Παράλλληλα θα υποδέχεται και θα διεκπεραιώνει τα σχετικά αιτήματα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής κάλυψης από εκπροσώπους Μέσων Επικοινωνίας, για λογαριασμό του SLH.

Υπεύθυνη χειρισμού του νέου ρόλου της Hotelbrain εντός της κοινότητας των Small Luxury Hotels of the World, είναι η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της εταιρείας, κα Φλώρα Παρασκευοπούλου.

Σημειώνεται ότι τα Small Luxury Hotels of the World είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ξενοδοχείων, με περισσότερες από 520 μονάδες σε πάνω από 70 χώρες και με 42 εξ αυτών, στην Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top