Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Μελέτη για υδατοδρόμιο στον Μαραθώνα

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Ιούλιος 2013, 16:18

Μελέτη για δημιουργία περιφερειακού υδατοδρομίου στον Δήμο του Μαραθώνα πραγματοποίησε η εταιρεία Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ.

Τα στελέχη της Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ συνάντήθηκαν με τον δήμαρχο του Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λουίζο, και κατέθεσαν πρόταση της εταιρείας για δημιουργία περιφερειακού υδατοδρομίου στην περιοχή. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος με μέλη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA, κ. Νικόλας Χαραλάμπους με τους επικεφαλείς των τμημάτων ανάπτυξης της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA κ. Ευάγγελο Ζαγοράκη και κ. Δημήτρη Μουρίκη.

Στην συζήτηση  αναφέρθηκαν οι ευκαιρίες που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή και πόσο μπορεί να ωφεληθεί ο δήμος από το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνουμε ότι η Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ έχει ως στόχο τα 100 υδατοδρόμια μέχρι το τέλος του 2013 και άλλα τόσα το 2014.  

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε πιθανά σημεία εγκατάστασης σημείου πρόσδεσης των υδροπλάνων.


Στη φωτογραφία, Ο δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Χαραλάμπους  και οι επικεφαλείς των τμημάτων ανάπτυξης της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA κ. Ευάγγελο Ζαγοράκη και κ. Δημήτρη Μουρίκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top