Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή'Γαλάζια Σημαία 2013' για τα τρία ξενοδοχεία του Sbokos Hotel Group
Ξενοδοχεία

'Γαλάζια Σημαία 2013' για τα τρία ξενοδοχεία του Sbokos Hotel Group

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση, αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Τρία ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα Cretan Malia Park και Agapi Beach που βρίσκονται στο Νομό Ηρακλείου, Μάλια και Αμμουδάρα αντίστοιχα, καθώς και το πολυτελές Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, που βρίσκεται στην περιοχή Πλάκα της Ελούντας, βραβεύθηκαν και εφέτος με το διεθνές βραβείο της “Γαλάζιας Σημαίας”.

Ο θεσμός της “Γαλάζιας Σημαίας” είναι διεθνής και από το 1987 συμβάλει σημαντικά στη προστασία των ακτών και του ευρύτερου παράκτιου περιβάλλοντος.

Για τα ξενοδοχεία του ομίλου, τα οποία είναι διαχειριστές των ακτών που ευρίσκονται μπροστά από αυτά, η διάκριση είναι σημαντική και είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων προσπαθειών που καταβάλουν για τη προστασία των ακτών. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους δήμους στους οποίους ανήκουν τα ξενοδοχεία οι καθιερωμένες τελετές ανάρτησης των “Γαλάζιων Σημαιών”.

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση, αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το σύστημα περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024