Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πιερία: Ενδιαφέρον Ολλανδών Τουριστών

Θάνος Ξυδόπουλος - 13 Σεπτέμβριος 2001, 00:00

Το μεγάλο ενδιαφέρον των Ολλανδών Τουριστών για την Πιερία<.> πρόκειται να εκδηλωθεί έμπρακτα την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις<...>

του διευθυντή του ΕΟΤ στην Ολλανδία κ. Α. Ιωαννίδη και του κ. Rob van der Ρoel, διευθυντή ενός από τα μεγαλύτερα ολλανδικά τουριστικά πρακτορεία.

Ο Έλληνας διευθυντής του ΕΟΤ στην Ολλανδία και ο Ολλανδός διευθυντής του πρακτορείου OLYMPIA, μετέφεραν τα αισιόδοξα μηνύματα από την ολλανδική τουριστική αγορά στον νομάρχη Πιερίας κ. Γ. Παπαστεργίου, σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν μαζί του στην Πιερία.

Στη συνάντηση, που αποτελεί συνέχεια των επαφών που είχε πέρυσι ο νομάρχης Πιερίας στην Ουτρέχτη, κατά τη διάρκεια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης της ολλανδικής αυτής πόλης, τόσο ο διευθυντής του ΕΟΤ, όσο και ο διευθυντής του ολλανδικού τουριστικού πρακτορείου, δήλωσαν πως χιλιάδες ολλανδοί τουρίστες αναμένεται να επιλέξουν την Πιερία για τις διακοπές τους το επόμενο καλοκαίρι. Όπως ανέφερε ο κ. Rob van der Poel, τουλάχιστον 5.000 Ολλανδοί πρόκειται να διακινηθούν μέσω του δικού του πρακτορείου, ενώ το ίδιο ενδιαφέρον εκδηλώνει και ένας μεγάλος αριθμός Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων.

Όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης Πιερίας περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, 40 ολλανδοί τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν την Πιερία, στα πλαίσια μιας τριήμερης ξενάγησής τους στο νομό, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη προβολή της στην ολλανδική αγορά.

Σύμφωνα με τον νομάρχη Πιερίας, το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν σήμερα οι Ολλανδοί είναι αποτέλεσμα της περσινής - για πρώτη φορά - προβολής του νομού στην μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top