Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οδικές μεταφορές

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιούλιος 2013, 15:45

'Travelling Greece in Comfort and Safety' είανι ο τίτλος της εκστρατείας ενημέρωσης στους χώρους του αεροδρομίου 'Ε. Βενιζέλος'.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας τους, πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης στους χώρους του αεροδρομίου κατά το μήνα Ιούλιο, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα.  

Η εκστρατεία βασίζεται στο μήνυμα “Travelling Greece in Comfort and Safety”, με τοποθέτηση ειδικού υλικού που δημιούργησε το Ινστιτούτο, σε επτά χώρους προβολής αφισών καθώς και στις ειδικές οθόνες του αεροδρομίου.

Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας ευαισθητοποίησης είναι να υπενθυμίσει και να επισημάνει στους επισκέπτες της χώρας μας τους κινδύνους στο δρόμο, κυρίως σε μια περίοδο που το οδικό δίκτυο επιφορτίζεται με μεγάλο αριθμό οχημάτων.

Η επιλογή του Ιουλίου έγινε με κριτήριο το γεγονός ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται η θνησιμότητα και οι σοβαροί τραυματισμοί εξαιτίας των τροχαίων, όπως καταγράφεται στις σχετικές αναλύσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας.

Λαμβάνοντας υπόψη πως στην πρόκληση των τροχαίων συμβάντων ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει από 65–95%, η εκστρατεία “Travelling Greece in Comfort and Safety” επισημαίνει πως οι κίνδυνοι που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, μπορούν να αντιμετωπιστούν με την υιοθέτηση σωστής συμπεριφοράς από τους χρήστες των οδών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top