Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚατάλογος του ΚΟΤ για τιμές σε είδη ευρείας κατανάλωσης για ενημέρωση καταναλωτών
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Κατάλογος του ΚΟΤ για τιμές σε είδη ευρείας κατανάλωσης για ενημέρωση καταναλωτών

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των καταναλωτών αναφορικά με τις τιμές ορισμένων ειδών ευρείας κατανάλωσης σε παραλιακά κέντρα αναψυχής και τουριστικά καταλύματα, το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΟΤ έχει καταρτίσει σχετικό Κατάλογο με τις τιμές που προσφέρονται για είδη ευρείας κατανάλωσης, σε 163 διαφορετικά υποστατικά.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού κατάρτισε κατάλογο με τις τιμές που προσφέρονται για είδη ευρείας κατανάλωσης και ο οποίος πρέπει να είναι αναρτημένος σε περίοπτο μέρος για ενημέρωση των πελατών.

Σύμφωνα με τον ΚΟΤ, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των καταναλωτών αναφορικά με τις τιμές ορισμένων ειδών ευρείας κατανάλωσης σε παραλιακά κέντρα αναψυχής και τουριστικά καταλύματα, το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού έχει καταρτίσει σχετικό Κατάλογο με τις τιμές που προσφέρονται για είδη ευρείας κατανάλωσης, σε 163 διαφορετικά υποστατικά.

Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο είναι καταταγμένες από τον ΚΟΤ και οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνονται στους εγκεκριμένους από τον Οργανισμό τιμοκαταλόγους. Με βάση τις πρόνοιες της περί Κέντρων Αναψυχής Νομοθεσίας, οι κατάλογοι αυτοί θα πρέπει να είναι αναρτημένοι σε περίοπτο μέρος για ενημέρωση των πελατών και για κάθε υπηρεσία που προσφέρεται πρέπει να δίδεται στον καταναλωτή αναλυτικός λογαριασμός.

Προτρέπονται οι καταναλωτές να αξιοποιούν τις πληροφορίες που τους προσφέρει ο κατάλογος με τις τιμές βασικών ειδών ευρείας κατανάλωσης σε παραλιακά κέντρα αναψυχής και τουριστικά καταλύματα και με την ορθή καταναλωτική συμπεριφορά τους να βοηθήσουν στην συγκράτηση των τιμών σε λογικά επίπεδα.

Τιμές βασικών ειδών σε τουριστικά παραλιακά καταλύματα και Κέντρα Αναψυχής

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024