Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟλοκληρώθηκε το 32ο European Senior Golfers Association Championship & Cup στην Costa Navarino
Γκολφ

Ολοκληρώθηκε το 32ο European Senior Golfers Association Championship & Cup στην Costa Navarino

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 32ο European Senior Golfers Association Championship & Cup, Τουρνουά Γκολφ, στα 2 γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, το Dunes Golf Course και το Bay Golf Course, στις 24- 29 Ιουνίου 2013.

Τo ευρωπαϊκών προδιαγραφών τουρνουά European Senior Golfers Association Championship & Cup, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό προορισμό, έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από προσπάθεια διεκδίκησής του από τον Αττικό Όμιλο Γκολφ, συγκέντρωσε ερασιτέχνες παίκτες από 20 ευρωπαϊκές χώρες, και διεξήχθη επί τρεις ημέρες στα διεθνών προδιαγραφών και 18 οπών γήπεδα γκολφ της Costa Navarino.

Το τουρνουά διοργανώθηκε, από τον Αττικό Όμιλο Γκολφ υπό την αιγίδα της European Senior Golfers Association (ESGA), του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της εταιρείας εκδηλώσεων AFEA SA.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των παικτών σε συνδυασμό με την άψογη κατάσταση των γηπέδων και την μοναδική τοποθεσία τους, η διαμονή των παικτών στα The Westin Resort και Romanos The Luxury Collection Resort καθώς και η εξαιρετική φιλοξενία και άρτια οργάνωση των διοργανωτών συνέβαλλαν ώστε να δημιουργήσουν στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το τουρνουά τίμησαν με τη συμμετοχή τους 232 παίκτες που έπαιξαν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, καθώς και 20 πρόεδροι και 30 γυναίκες παίκτριες που έλαβαν μέρος στο Presidents & Ladies Cup το οποίο διεξήχθη παράλληλα. Στην ομαδική κατηγορία στο κύπελλο και το πρωτάθλημα την πρώτη θέση κατέλαβε η Ισπανία. Νικητής στο Πρωτάθλημα αναδείχτηκε ο Ισπανός κ. Juan Carlos Tinture και την δεύτερη θέση πήρε ο Έλληνας, κ. Γεώργιος Βαφειάδης και στο Κύπελλο νικητής αναδείχτηκε ο Έλληνας, κ. Νικόλαος Γεροσταθόπουλος. Τέλος στην κατηγορία των προέδρων η Ελλάδα είχε μια ακόμα νίκη καθώς ο πρόεδρος του Αττικού Ομίλου Γκολφ, κ. Οδυσσέας Σασσαγιάννης κέρδισε την πρώτη θέση. Στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η κα Anna Maria Rebelo από την Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια του Επίσημου δείπνου και της Τελετής Λήξης πραγματοποιήθηκε και η Απονομή Επάθλων στους νικητές.

Την οργάνωση και το συντονισμό του τουρνουά και των παράλληλων κοινωνικών εκδηλώσεων ανέλαβε για λογαριασμό του Αττικού Ομίλου Γκολφ η εταιρεία AFEA Travel & Congress Services.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024