Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

H Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance συνάπτουν στρατηγική συμμαχία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιούλιος 2013, 14:18

Η από κοινού δημιουργία υπηρεσιών εναέριου ασθενοφόρου θα προσφέρει βελτιωμένη υποδομή σύνδεσης και ταχεία ανάπτυξη γραμμών αεροδιακομιδών από όλα τα υδατοδρόμια που θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα.

Η Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance ανακοίνωσαν ότι σύναψαν βασική συμφωνία που τις οδηγεί σε στρατηγική συμμαχία, η οποία θα επικεντρώνεται σε υπηρεσίες αεροδιακομιδών προάγοντας τη δημόσια υγεία σε ασθενείς νησιών και απομακρυσμένων περιοχών με δυνατότητες άμεσης και έγκαιρης μετάβασης σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance θα αναπτύξουν από κοινού, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα σχεδιάσουν τη μελλοντική συνεργασία για τη δρομολόγηση αποκλειστικού ασθενοφόρου υδροπλάνου για τη συνεχή βελτίωση ποιότητας, υποστήριξης και εξυπηρέτησης των ασθενών, κοινωνώντας ένα ανθρωπιστικό όραμα κοινωνικού οφέλους.

Η Athens Ambulance διαθέτει εκτός από ιδιωτικά ασθενοφόρα και την πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στις αεροδιακομιδές. Με ποιότητα και πρωτοποριακές υπηρεσίες προάγει το συμφέρον του ασθενούς για ποιοτική αεροδιακομιδή και εν γένει ασυναγώνιστες υψηλού επιπέδου αεροδιακομιδές.
 
“Η συνεργασία αυτή έχει στρατηγική σημασία για την Hellenic Seaplanes και την Athens Ambulance καθώς ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καθημερινών απαιτήσεων”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Χαραλάμπους. “Η σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με την Athens Ambulance μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τους πόρους μας έτσι ώστε να προσφέρουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας και κοινωνικής ευθύνης”.

“Τα δίκτυα υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes θα υποστηρίξουν το υψηλής ποιότητας επίπεδο υπηρεσιών της Athens Ambulance”, δήλωσε o νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Θεόδωρος Μενδρινός “και μέσω της συνεργασίας αυτής είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ασθενών μας με ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top