Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίMasters Beach Volley 2013 στην Αίγινα
Αθλητικός τουρισμός

Masters Beach Volley 2013 στην Αίγινα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην Πέρδικα της Αίγινας, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters Beach Volley, το τριήμερο 5-7 Ιουλίου 2013.

Οι κ.κ. Χρήστος Πάλλης, πρόεδρος του ΕΟΤ και Πάνος Λειβαδάς, γενικός γραμματέας του ΕΟΤ παρακολούθησαν από κοντά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters Beach Volley, που πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Ιουλίου, στην Πέρδικα της Αίγινας.

Από κοινού έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμο της Αίγινας, την ΕΟΠΕ, το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό, τη Τοπική Κοινότητα & Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας και τον Α.Ο. Σαρωνικού για την αρτιότητα της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ δήλωσε: “Οι αγώνες στην Πέρδικα, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο συνολικά το νησί της Αίγινας. Είναι σημαντικό να προβάλλετε κάθε γωνιά του νησιού. Η εξαίρετη αυτή αθλητική διοργάνωση αποτελεί κίνητρο για να έρθουν ακόμη περισσότεροι επισκέπτες στο νησί. Πιστεύω πως αυτός ο θεσμός θα προχωρήσει και χρειάζεται συμπόρευση των δυνάμεων του δήμου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Εμείς, ως ΕΟΤ, πάντα θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες και θα προβάλλουμε την τοπική κοινωνία”.

Στο περιθώριο του τουρνουά ο κ. Πάλλης πραγματοποίησε συναντήσεις με το δήμαρχο Αίγινας κ. Σάκη Σακκιώτη, με θεσμικούς παράγοντες του Τουρισμού και μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αίγινας όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα αλλά και προοπτικές του νησιού και της ευρύτερης περιοχής του Αργοσαρωνικού.

Ο ΕΟΤ θα υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της Αίγινας σε επίπεδο επικοινωνίας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας visitgreece.gr και θα συμμετέχει στην οργάνωση ενός ταξιδιού εξοικείωσης (press trip) ξένων δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φιστικιού, που θα πραγματοποιηθεί 19-22 Σεπτεμβρίου στο νησί της Αίγινας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024