Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυνεχίζονται το Σεπτέμβριο τα ‘Golf Camp για παιδιά & εφήβους’ στην Costa Navarino
Γκολφ

Συνεχίζονται το Σεπτέμβριο τα ‘Golf Camp για παιδιά & εφήβους’ στην Costa Navarino

Το πρόγραμμα του 'Golf camp' απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια δύο ηλικιακών ομάδων, 8-12 και 13-17 ετών.

Ραντεβού για τις αρχές Σεπτεμβρίου (2-6) δίνουν τα “Golf Camp για παιδιά & εφήβους” στην Costa Navarino. Η Navarino Golf Academy συμβάλλει στη γνωριμία με το γκολφ και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους νέους για ένα ακόμη camp, λίγο πριν την έναρξη της σχολικής σεζόν.

Μέσα από ένα πλήρες πενθήμερο πρόγραμμα, η έμπειρη ομάδα της Ακαδημίας θα διδάξει τα μυστικά και τις τεχνικές του γκολφ, αυτού του συναρπαστικού αθλήματος που είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Τα “Golf Camp” που γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και διοργανώθηκαν με επιτυχία τον Ιούνιο, φιλοξενούνται στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course. Σε αυτό το μοναδικό φυσικό σκηνικό, τα παιδιά και οι έφηβοι γνωρίζουν από νεαρή ηλικία τη γοητεία του παιχνιδιού, σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν Driving Range, περιοχή πρακτικής εξάσκησης Short Game, Putting Green καθώς και προσομοιωτή εσωτερικού χώρου. Επίσης, μαθαίνουν τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές εξάσκησης και βελτίωσης.

Το πρόγραμμα του “Golf camp” απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια δύο ηλικιακών ομάδων, 8-12 και 13-17 ετών. Είτε διαμένοντας με την οικογένειά τους στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, είτε στο SandCastle (όπου τη φροντίδα των παιδιών αναλαμβάνει το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της WorldWide Kids Company), όλοι οι συμμετέχοντες ζουν μία μοναδική εμπειρία στη φύση, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ξεχωριστές δραστηριότητες, πέρα από τη γνωριμία με το γκολφ: παιχνίδια στο υδάτινο πάρκο, bowling, αθλήματα όπως μπάσκετ, πόλο και τένις, τουρνουά ποδοσφαίρου, αρχαιολογικές εκδρομές, μαθήματα ζωγραφικής και πηλού, καθώς και πλήθος ακόμη διασκεδαστικών προγραμμάτων, ειδικά μελετημένων για τα δύο ηλικιακά γκρουπ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024