Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΟ τουρισμός υγείας εξελίσσεται σε βασικό πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης της Χαλκιδικής
Ιατρικός Τουρισμός

Ο τουρισμός υγείας εξελίσσεται σε βασικό πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με το κέντρο αποκατάστασης "Ευεξία", το ενδιαφέρον των τουριστών υγείας από τη Ρωσία στη Χαλκιδική παρουσιάζει αύξηση 200% σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι κρατήσεις κυμαίνονται σε ποσοστό 150% αυξημένες σε σχέση με το 2012.

Σε βασικό πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης της Χαλκιδικής εξελίσσεται ο τουρισμός υγείας. Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι ενδιαφέρονται για υπηρεσίες αποκατάστασης σε συνδυασμό με μια ευχάριστη διαμονή στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κέντρο αποκατάστασης “Ευεξία”, το ενδιαφέρον των τουριστών υγείας από τη Ρωσία παρουσιάζει αύξηση 200% σε σχέση με πέρσι ενώ οι κρατήσεις κυμαίνονται σε ποσοστό 150% αυξημένες σε σχέση με το 2012.

Η “Ευεξία” συμβάλλει ενεργά στην καθιέρωση της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ως προορισμού υγείας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποκατάστασης σε ξένους ασθενείς και ιδιαίτερα υπηρεσίες νεύρο-αποκατάστασης ως το μόνο εξειδικευμένο κέντρο Νεύρο-Αποκατάστασης στην Ελλάδα, ενώ συχνές είναι πλέον και οι επισκέψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο κέντρο, όπου ξεναγούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Συνδυάζοντας θεραπεία και θάλασσα οι Ρώσοι τουρίστες θεωρούν τη Χαλκιδική ως τον πιο αγαπημένο τους προορισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024