Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

Οι ξενοδόχοι των Χανίων τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της 22ας Ιουλίου 2011 στη Νορβηγία

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Ιούλιος 2013, 11:42

Τελετή μνήμης για τα θύματα της 22ας Ιουλίου 2011 στη Νορβηγία, διοργανώθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση στα Χανιά τελετής μνήμης για τα θύματα της 22ας Ιουλίου 2011 στην Νορβηγία ήταν μέρος μιας σειράς γεγονότων που έλαβαν χώρα σε όλο τον κόσμο σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στo νορβηγικό λαό για τα 77 θύματα της δολοφονικής επίθεσης που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και τις οικογένειες των θυμάτων.

Η εκδήλωση στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων ξεκίνησε στις 8 το απόγευμα, όπου ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων κ. Μανόλης Γιαννούλης, ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Χανίων κα Μαρία Κοκκινάκη, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λειψάκης, καθώς και η σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κα Μαρία Τζανακάκη, κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των αθώων θυμάτων, ενώ ακολούθησε και ενός λεπτού σιγή.Κατά τη διάρκεια της τελετής, πολλοί τουρίστες, αλλά και μόνιμοι κάτοικοι, συμμετείχαν ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top