Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ HotelBrain υπογράφει το πρώτο Συμφωνητικό Διαχείρισης Ξενοδοχείου στην Τουρκία
Ξενοδοχεία

Η HotelBrain υπογράφει το πρώτο Συμφωνητικό Διαχείρισης Ξενοδοχείου στην Τουρκία

Τοποθετημένο στην μποέμ περιοχή Tunel, το 22 δωματίων Galata Antique βρίσκεται σε απόσταση 'αναπνοής' από το Taksim Beyoglu (το SoHo της Κωνσταντινούπολης).

H HotelBrain ανακοινώνει την υπογραφή Συμφωνητικού Διαχείρισης στην Τουρκία με το boutique ξενοδοχείο Galata Antique Hotel στην περιοχή Πέρα της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται για την πρώτη σχετική συμφωνία που υπογράφεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας της HotelBrain Turkey, στους έξι μήνες λειτουργίας της.

Τοποθετημένο στην μποέμ περιοχή Tunel, το 22 δωματίων Galata Antique βρίσκεται σε απόσταση “αναπνοής” από το Taksim Beyoglu (το SoHo της Κωνσταντινούπολης) γνωστό τόπο συνάντησης της τέχνης, της ιστορίας, του πολιτισμού και των πρωταγωνσιτών της κοινωνικής σκηνής της πόλης. Σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Alexander Vallaury και χτισμένο στις αρχές του 19ου αιώνα ως έπαυλη μιας οικογένειας Γάλλων της Ανατολής, το επιβλητικό νεο-αναγεννησιακό κέλυφος του ξενοδοχείου, επιφυλάσσει στο εσωτερικό του  την έκπληξη της μοντέρνας αισθητικής που κοιτά κατάματα το μέλλον.

Ερωτηθείσα η κα Arguc Doygou, ιδιοκτήτρια του Galata Antique Hotel, δήλωσε σχετικά: “Θαύμασα πραγματικά το επιχειρηματικό μοντέλο της HotelBrain. Είναι η επαγγελματική βοήθεια που μας χρειάζεται προκειμένου να βελτιώσουμε τα πρότυπα και τις υπηρεσίες μας. Με σύμμαχό μας μια παθιασμένη ομάδα, όπως αυτή είναι HotelBrain πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024