Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Αυστρίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούλιος 2013, 12:31

Η Πρέσβης της Αυστρίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Αρχαία Ολυμπία, προσθέτοντας ότι η Δυτική Ελλάδα με τα λιμάνια Κατακόλου και Πάτρας αποτελεί κόμβο για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

Τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Δυτικής Ελλάδας και της Αυστρίας συζήτησαν ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας με την πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, Μελίττα Σούμπερτ και τον Αυστριακό επίτιμο πρόξενο στην Πάτρα, κ. Φάνη Γεωργόπουλο, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε στην κα Σούμπερτ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, ενώ η Πρέσβης της Αυστρίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Αρχαία Ολυμπία, την οποία και έχει ήδη επισκεφθεί προσθέτοντας πως η Δυτική Ελλάδα με τα λιμάνια Κατακόλου και Πάτρας αποτελεί κόμβο για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Επιπλέον ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Τουρισμό για την Τρίτη Ηλικία, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός τομέας συνεργασίας.

“Θέλουμε την Ευρώπη στο πλευρό μας και τους Ευρωπαίους πραγματικούς μας φίλους, να μας συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και η βοήθειά τους να μην είναι υπό τη μορφή απειλής” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιφάρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top