Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Αυστρίας
Περιφέρεια

Δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Αυστρίας

Η Πρέσβης της Αυστρίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Αρχαία Ολυμπία, προσθέτοντας ότι η Δυτική Ελλάδα με τα λιμάνια Κατακόλου και Πάτρας αποτελεί κόμβο για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

Τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Δυτικής Ελλάδας και της Αυστρίας συζήτησαν ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας με την πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, Μελίττα Σούμπερτ και τον Αυστριακό επίτιμο πρόξενο στην Πάτρα, κ. Φάνη Γεωργόπουλο, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε στην κα Σούμπερτ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, ενώ η Πρέσβης της Αυστρίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Αρχαία Ολυμπία, την οποία και έχει ήδη επισκεφθεί προσθέτοντας πως η Δυτική Ελλάδα με τα λιμάνια Κατακόλου και Πάτρας αποτελεί κόμβο για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Επιπλέον ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Τουρισμό για την Τρίτη Ηλικία, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός τομέας συνεργασίας.

“Θέλουμε την Ευρώπη στο πλευρό μας και τους Ευρωπαίους πραγματικούς μας φίλους, να μας συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και η βοήθειά τους να μην είναι υπό τη μορφή απειλής” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιφάρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024