Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα για τη διασύνδεση τουρισμού και γεωργίας στην Αχαΐα
Ημερίδα

Ημερίδα για τη διασύνδεση τουρισμού και γεωργίας στην Αχαΐα

Στόχος της εκδήλωσης 'Τουρισμός – Αγρός – Πολιτισμός. Η γυναίκα στο προσκήνιο' είναι η ενημέρωση του κοινού για την παράδοση της ευρύτερης περιοχής, τις καλλιέργειες και ποιες νέες μορφές μπορούν να αναπτυχθούν, τις επιδοτήσεις, τη διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος της Αιγιάλειας και δη της ορεινής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μικρή αλλά ιστορική Σελιάνα Αχαΐας, φιλοδοξεί να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο πρωτογενής τομέας, ο αγροτικός, αλλά και ο τουρισμός, αποτελούν δύο πυλώνες της ελληνικής οικονομίας για τους οποίους γίνεται πολύς λόγος τελευταία. Ωστόσο, ο πολιτισμός της χώρας είναι αυτός που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα, έναντι άλλων κρατών και αυτό θα γίνει προσπάθεια να αναδειχθεί και στη φετινή ημερίδα, που λαμβάνει χώρα το Σάββατο 27 Ιουλίου

Στόχος της εκδήλωσης “Τουρισμός – Αγρός – Πολιτισμός. Η γυναίκα στο προσκήνιο” είναι η ενημέρωση του κοινού για την παράδοση της ευρύτερης περιοχής, τις καλλιέργειες και ποιες νέες μορφές μπορούν να αναπτυχθούν, τις επιδοτήσεις, τη διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος της Αιγιάλειας και δη της ορεινής, τη σύνδεση του αγροτικού με τον τουριστικό τομέα, και βέβαια για τη συνεργασία των πολιτών και τις προοπτικές ενασχόλησης με την τυποποίηση και τη μεταποίηση.

Και τη φετινή ημερίδα υποστηρίζει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και ο Δήμος Αιγιαλείας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο “Θεσμοφόρια” του ΥΠ.ΑΑ.Τ.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024