Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH εφαρμογή Navigator της Star Alliance για IPAD βραβεύεται με Red Dot
Τεχνολογία

H εφαρμογή Navigator της Star Alliance για IPAD βραβεύεται με Red Dot

Η εφαρμογή Navigator της Star Alliance για iPad κυκλοφόρησε τον Μάιο και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της συμμαχίας για την προσφορά εύκολης πρόσβασης μέσω κινητού τηλεφώνου στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της.

Η εφαρμογή Navigator της Star Alliance για iPad βραβεύτηκε με το Red Dot στον διαγωνισμό Red Dot Award: Communication Design 2013, έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς στον τομέα του design.
 
Οι κριτές βάσισαν την απόφασή τους στο γεγονός ότι η εφαρμογή Navigator για το iPad συνιστά ένα πρωτοποριακό πρότυπο για τον κλάδο από την άποψη του σχεδιασμού για iPad, της εμπειρίας του πελάτη και της τεχνολογίας. Αυτό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι η μοναδική στο είδος της διαδραστική τρισδιάστατη υδρόγειος.

Η διεθνής επιτροπή των κριτών αφιέρωσε αρκετές ημέρες στην αξιολόγηση περίπου 6.800 υποψήφιων προϊόντων ζωντανά και επί τόπου. Μόνο τα καλύτερα από αυτά βραβεύονται με τη σφραγίδα ποιότητας για τον σχεδιασμό τους. Φέτος, η κριτική επιτροπή των βραβείων Red Dot απένειμε 509 Red Dot σε εξαιρετικές δημιουργίες στον τομέα του επικοινωνιακού σχεδιασμού.

“Για ακόμη μια φορά, η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από πολλά από τα υποψήφια προϊόντα. Ωστόσο, μόνο οι δημιουργίες που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν επιδεικνύοντας πολύ καλές προοπτικές στην αγορά και οικονομική ορατότητα είναι αυτές που αποσπούν τελικά ένα βραβείο Red Dot”, εξηγεί ο καθηγητής δρ. Peter Zec, ιδρυτής και διευθύνων δύμβουλος της Red Dot.

“Η βράβευσή μας με το Red Dot είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Η αναγνώριση της αξίας μας από τους ειδικούς που συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή των βραβείων Red Dot είναι πολύ σημαντική ώθηση για την εταιρική παρουσία της Star Alliance. Αποδεικνύει επίσης ότι το brand μας διατηρεί τον μοντέρνο του χαρακτήρα, αντικατοπτρίζοντας το καινοτόμο πνεύμα μας και δηλώνοντας το υψηλό επίπεδο των προτύπων μας και των μηνυμάτων μας στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα”, δήλωσε ο Horst Findeisen, αντιπρόεδρος Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Star Alliance.

Η εφαρμογή Navigator της Star Alliance για iPad κυκλοφόρησε τον Μάιο και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της συμμαχίας για την προσφορά εύκολης πρόσβασης μέσω κινητού τηλεφώνου στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της.

Το χαρακτηριστικό του νέου εργαλείου είναι η διαδραστική τρισδιάστατη υδρόγειος η οποία απεικονίζει το δίκτυο των 28 αερογραμμών με περισσότερες από 21.900 πτήσεις ημερησίως που εξυπηρετούν 1.328 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποικίλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες της συμμαχίας όπως Αναζήτηση πτήσεων – που καλύπτει τα δρομολόγια όλων των αερομεταφορέων-μελών της Star Alliance, Κατάσταση πτήσης – που εντοπίζει όλες τις πτήσεις των αερομεταφορέων-μελών της Star Alliance και Αναζήτηση lounge – που παρέχει πληροφορίες για περισσότερες από 1.000 αίθουσες αναμονής που προσφέρει η Star Alliance και όλες οι αεροπορικές εταιρείες που είναι μέλη της. Υπάρχει επίσης η λειτουργία “My Trip”, η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην εφαρμογή αυτή και επιτρέπει στους επιβάτες να αποθηκεύουν και να παρακολουθούν τα δρομολόγιά τους με πτήσεις της συμμαχίας.

Η εφαρμογή είναι δημιουργία της SapientNitro και μπορεί να μεταφορτωθεί από τη διεύθυνση staralliance.com ή απευθείας από το App store.

Οι νικητές των βραβείων Red Dot θα προσκληθούν σε μία εορταστική τελετή απονομής στις 18 Οκτωβρίου 2013 στο Konzerthaus του Βερολίνου (Γερμανία). Όλα τα βραβευθέντα προϊόντα θα επιδειχθούν στο κοινό στο Umspannwerk στην πλατεία Alexanderplatz του Βερολίνου, στις 19 – 20 Οκτωβρίου 2013.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024