Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Ε.Ε.Ε.Κ.Ε. συμπαρίσταται στις ανησυχίες των εργαζομένων στην Υ.Π.Α.

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Αύγουστος 2013, 15:31

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος διευκρινίζει δεν έχει καμία σχέση με την ΟΣΥΠΑ και αποτελεί συνδικαλιστικό όργανο των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδος, οι οποίοι ανήκουν οργανικά στην υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας και κατ’επέκταση στο Ελληνικό Δημόσιο.

Λόγω παρανοήσεων κατά την πρόσφατη εξαγγελία της απεργίας της ΟΣΥΠΑ, ο Τύπος αναφέρθηκε και στους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας θέλει να επισημάνει τα κάτωθι:

  • Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε.) δεν έχει καμία σχέση με την ΟΣΥΠΑ. Αποτελεί συνδικαλιστικό όργανο των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδος, οι οποίοι ανήκουν οργανικά στην υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας και κατ’επέκταση στο Ελληνικό Δημόσιο.
  • Η Ε.Ε.Ε.Κ.Ε. κατανοεί τις ανησυχίες των εργαζομένων στην Υ.Π.Α. τους οποίους εκπροσωπεί η ΟΣΥΠΑ  και εκφράζει την συμπαράστασή της.

Επισημαίνει δε, με υπόμνημα που έχει καταθέσει στον υπουργό Μεταφορών, ότι η βέλτιστη λύση είναι η εφαρμογή των Διεθνών Κανονισμών στις υπηρεσίες της Εναέριας Κυκλοφορίας στην Ελλάδα που εκπληρώνεται με τη δημιουργία ανεξάρτητου παρόχου Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Επίσης, τονίζει ότι η εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού 691/2010 (Κανονισμός για τον καθορισμό μηχανισμού επιδόσεων των υπηρεσιών αεροναυτιλίας) αποτελεί προαπαιτούμενη υποχρέωση της Ελλάδας (Μνημόνιο παρ. 6.3.3 εδάφιο 2).

“Θεωρούμε ότι τόσο οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας όσο και οι Πύργοι Ελέγχου είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε εξαγγελία απεργίας που δεν προέρχεται από την Ε.Ε.Ε.Κ.Ε.”

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top