Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΗ Meeting Point Hellas ορίζει νέο CEO
Συνεδριακός τουρισμός

Η Meeting Point Hellas ορίζει νέο CEO

O Γιώργος Χαιρέτης αναλαμβανει νέος CEO της Meeting Point Hellas. Η έδρα της Εταιρίας θα μεταφερθεί από το Ηράκλειο στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2013.

Η Meeting Point Hellas ορίζει τον κύριο Γιώργο Χαιρέτη ως νέο CEO.

«Καλωσορίσουμε τον κύριο Γιώργο Χαιρέτη, ενα στελεχος με εμπειρια στο τουρισμό, ο οποίος και θα υποστηρίξει τα φιλόδοξα σχέδια για την ανάπτυξή μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αλέξανδρο Σωμαρά για την υποστήριξή και τις προσπάθειές του κατά την όλη διάρκεια ίδρυσης της Meeting Point Hellas, όπου με επιτυχία ανέπτυξε και έφερε στην σημερινή κατάσταση. Ο κος Σωμαράς θα παραμείνει στην εταιρία μέχρι τέλος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, καθοτι δεν μπορεί να ακολουθήσει την εταιρεία στα νέα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα απο τον Νοέμβριο», αναφέρει Ρούλα Jouny, CEO της Meeting Point International.

Η κυρία Jouny, μαζί με τον κο John Kent από 1/7/2013,  ειναι μέλη της διοίκησης της εταιρίας. Η έδρα της επιχείρησης θα μεταφερθεί από το Ηράκλειο της Κρήτης στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2013. Το υπάρχον γραφείο στο Ηράκλειο θα παραμείνει ως το μεγαλύτερο υποκατάστημα της Meeting Point Hellas στην Ελλάδα.

«Με χαρά αναλαμβάνω τα νεα μου καθηκοντα στη Meeting Point Hellas με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της. Η πρόκληση για να γίνει η κορυφαία εταιρεία Διαχείρισης Προορισμών (Destination Management Company) στην Ελλάδα είναι μπροστά μας. Θα εργαστούμε σκληρά για να προσφερουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και για τα ξενοδοχεία αλλα και για τους Τour Οperators», αναφέρει ο Γιώργος Χαιρέτης.

Πριν την ένταξή του στην Meeting Point Hellas, ο Γιώργος Χαιρέτης ήταν CEO της ρώσικης RentHome.ru, το μεγαλύτερο marketplace για vacation rentals στις αγορές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Μεταξύ 2010 και 2012, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της εισηγμένης Centric Multimedia, η οποία συμμετέχει σε εταιρίες διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Απέκτησε επίσης εμπειρία στον τουρισμό μεταξύ 2005-2010, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Youtravel, στην οποία ηταν μεταξύ των ιδρυτικών στελεχών. Ο κ. Χαιρέτης είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει από το ίδιο πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΑ) σε Βαλκανικές Σπουδές με εξειδίκευση στη μακροοικονομία / ιδιωτικοποιήσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024