Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολές ταινιών τουριστικού ενδιαφέροντος για τη Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Αύγουστος 2013, 13:00

Σε ένα νέο σημείο πληροφόρησης που θα λειτουργεί στο 'Θέατρο Αυλαία' της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικού υλικού τουριστικού ενδιαφέροντος παράλληλα με την διάθεση πληροφοριακού – ενημερωτικού υλικού.

O Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της τεκμηριωμένης και ολοκληρωμένης πληροφόρησης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, έχει σχεδιάσει δράσεις τουριστικής προβολής οι οποίες ήδη υλοποιούνται στην καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε.

Σε ένα νέο σημείο πληροφόρησης που θα λειτουργεί στο “Θέατρο Αυλαία” θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικού υλικού τουριστικού ενδιαφέροντος παράλληλα με την διάθεση πληροφοριακού – ενημερωτικού υλικού.

Συγκεκριμένα για δύο πενθήμερα -από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου και από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρες 12 έως 2 το μεσημέρι, στο “Θέατρο Αυλαία” πρόκειται να πραγματοποιηθούν προβολές δέκα ταινιών-ντοκιμαντέρ  με πληροφορίες για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, που επιλέχθηκαν με τη συνεργασία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Ν. Θεσσαλονίκης και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Παράλληλα, στο φουαγέ του θεάτρου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη του 1890-1920, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό επεξεργασμένο από τον φωτογράφο Κώστα Στεφάνου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top