Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΗ TUI εξοικονομεί εκατομμύρια λίρες από 'πράσινες' βελτιώσεις
TOs

Η TUI εξοικονομεί εκατομμύρια λίρες από 'πράσινες' βελτιώσεις

Ο T.O., ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του αειφόρου τουρισμού για περισσότερο από μια δεκαετία, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την τελευταία του περιβαλλοντική αναφορά, 'Sustainable Holidays Report'.

Η TUI ισχυρίζεται ότι έχει εξοικονομήσει 16 εκατ. λίρες μέσα στο οικονομικό έτος 2012, από περιβαλλοντικές βελτιώσεις.

Παρ’όλα αυτά, ο τουριστικός οργανισμός δήλωσε ότι αυτή είναι μία κατά προσέγγιση εκτίμηση της εξοικονόμησης του Ομίλου και δεν λαμβάνει υπόψη τις αρχικές επενδύσεις που απαιτούνται για την επίτευξη αυτής της εξοικονόμησης το 2012.

Ο T.O., ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του αειφόρου τουρισμού για περισσότερο από μια δεκαετία, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την τελευταία του περιβαλλοντική αναφορά, “Sustainable Holidays Report”.

Η TUI Travel αναφέρει ότι οι αεροπορικές της εταιρείες έχουν επιτύχει το στόχο τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα (-6%) δύο χρόνια νωρίτερα από το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα και έθεσε πλέον ως στόχο το -9% μέχρι το 2014.

Ο Peter Long, διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC, δήλωσε: “Ως ηγέτης της αγοράς, εναπόκειται σε εμάς να πρωτοπορήσουμε στην αειφόρο αλλαγή στον τουριστικό τομέα. Με τον τρόπο αυτό, βελτιώνουμε την ποιότητα των διακοπών των πελατών μας, αλλά και συμβάλλουμε στη διατήρηση τους προορισμών που όλοι θέλουμε να επισκεπτόμαστε”.

Ο Mark Tanzer, διευθύνων σύμβουλος της ABTA (Association of British Travel Agents), αναφέρει: “Η εταιρεία έχει αποδείξει πως η βιωσιμότητα μπορεί να σχεδιαστεί στην καθημερινή διαχείριση και τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, και ήταν από τους πρώτους που υιοθέτησαν πολλά νέα ‘εργαλεία’ βιωσιμότητας, όπως το Travelife και τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές της ABTA για την σωστή μεταχείριση των ζώων”.

TUI Travel PLC Sustainable Holidays Report 2012

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024