Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η TUI εξοικονομεί εκατομμύρια λίρες από 'πράσινες' βελτιώσεις

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Αύγουστος 2013, 10:04

Ο T.O., ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του αειφόρου τουρισμού για περισσότερο από μια δεκαετία, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την τελευταία του περιβαλλοντική αναφορά, 'Sustainable Holidays Report'.

Η TUI ισχυρίζεται ότι έχει εξοικονομήσει 16 εκατ. λίρες μέσα στο οικονομικό έτος 2012, από περιβαλλοντικές βελτιώσεις.

Παρ‘όλα αυτά, ο τουριστικός οργανισμός δήλωσε ότι αυτή είναι μία κατά προσέγγιση εκτίμηση της εξοικονόμησης του Ομίλου και δεν λαμβάνει υπόψη τις αρχικές επενδύσεις που απαιτούνται για την επίτευξη αυτής της εξοικονόμησης το 2012.

Ο T.O., ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του αειφόρου τουρισμού για περισσότερο από μια δεκαετία, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την τελευταία του περιβαλλοντική αναφορά, “Sustainable Holidays Report”.

Η TUI Travel αναφέρει ότι οι αεροπορικές της εταιρείες έχουν επιτύχει το στόχο τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα (-6%) δύο χρόνια νωρίτερα από το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα και έθεσε πλέον ως στόχο το -9% μέχρι το 2014.

Ο Peter Long, διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC, δήλωσε: “Ως ηγέτης της αγοράς, εναπόκειται σε εμάς να πρωτοπορήσουμε στην αειφόρο αλλαγή στον τουριστικό τομέα. Με τον τρόπο αυτό, βελτιώνουμε την ποιότητα των διακοπών των πελατών μας, αλλά και συμβάλλουμε στη διατήρηση τους προορισμών που όλοι θέλουμε να επισκεπτόμαστε”.

Ο Mark Tanzer, διευθύνων σύμβουλος της ABTA (Association of British Travel Agents), αναφέρει: “Η εταιρεία έχει αποδείξει πως η βιωσιμότητα μπορεί να σχεδιαστεί στην καθημερινή διαχείριση και τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, και ήταν από τους πρώτους που υιοθέτησαν πολλά νέα ‘εργαλεία’ βιωσιμότητας, όπως το Travelife και τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές της ABTA για την σωστή μεταχείριση των ζώων”.

TUI Travel PLC Sustainable Holidays Report 2012

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top