Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTravelocity – Expedia: Online 'αντίπαλοι' υπογράφουν συνεργασία
Online travel

Travelocity – Expedia: Online 'αντίπαλοι' υπογράφουν συνεργασία

Η Travelocity υπέγραψε συμφωνία με την ανταγωνίστριά της εταιρεία Expedia, σύμφωνα με την οποία, η Expedia θα λειτουργεί τις ιστοσελίδες της Travelocity σε ΗΠΑ και Καναδά.

Οι δύο εταιρείες, Travelocity και Expedia, οι οποίες ήταν ανταγωνίστριες εδώ και 15 χρόνια, προχώρησαν σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία, βάσει της οποίας η Expedia θα χειριστεί το μεγαλύτερο τμήμα από το online business της Travelocity και θα του προσδώσει ένα πιο ισχυρό εργαλείο αναζήτησης.

Η συμφωνία θα δώσει το περιθώριο στην Travelocity να επικεντρωθεί στο μάρκετινγκ και την εταιρική πίστη, ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες στην ιστοσελίδα της.

Ανακοινώνοντας τη νέα συμφωνία, ο διευθύνων σύμβουλος της Travelocity, Carl Sparks παραδέχθηκε ότι η εταιρεία είχε μείνει πίσω από τις ανταγωνίστριές της σχετικά με τις δυνατότητες αναζήτησης, καθώς ο τομέας του online travel γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός.

Η Travelocity ανήκει στη Sabre Holdings Corp, η οποία έχει επίσης έχει στο “χαρτοφυλάκιό” της το lastminute.com. Η συμφωνία δεν περιλαμβάνει το lastminute.com στην Ευρώπη ή το Δίκτυο Συνεργατών της Travelocity.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Expedia Dara Khosrowshahi, δήλωσε: “Με τα χρόνια, η Travelocity έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα για ταξίδια στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, η συμφωνία αυτή θα επιτρέψει στην Travelocity να επικεντρωθεί στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματός της, ενώ την ίδια στιγμή παρέχει στους καταναλωτές μια βελτιωμένη ‘σουίτα’ ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024