Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο της Condor στην Κροατία
Αεροπορικές εταιρείες

Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο της Condor στην Κροατία

Αεροσκάφος Boeing 757-300 της Condor με προορισμό την Φρανκφούρτη, μετά την αναχώρηση από το αιγυπτιακό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας Hurghada​​, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Ντουμπρόβνικ.

Γερμανικό αεροπλάνο της Condor, που μετέφερε πάνω από 200 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Κροατία. Ο πιλότος του αεροσκάφους δε συνέχισε τη πτήση, καθώς ανιχνεύθηκε μυρωδιά καμένου στην καμπίνα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP, το αεροσκάφος με προορισμό την Φρανκφούρτη, μετά την αναχώρησή του από το αιγυπτιακό θέρετρο Hurghada στην Ερυθρά Θάλασσα, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Ντουμπρόβνικ μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη του προσγείωση.

Η μυρωδιά καμμένου προήλθε από μια κουζίνα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

“Ένα Boeing 757-300 που ανήκει στη γερμανική εταιρεία Condor πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ λίγο πριν τις 16:00 [τοπική ώρα, 14:00 GMT],” δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Marina Haluzan, εκπρόσωπος για τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας της Κροατίας.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι σώοι και εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροπλάνο, με εναλλακτική πτήση που αναχώρησε από το Ντουμπρόβνικ λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

H Condor έστειλε στη Κροατία ομάδα τεχνικών για να διερευνήσει το συμβάν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024