Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔίκτυο προώθησης εναλλακτικού τουρισμού δημιουργούν Ελλάδα και Σερβία
Συνεργασία

Δίκτυο προώθησης εναλλακτικού τουρισμού δημιουργούν Ελλάδα και Σερβία

Στη δημιουργία δικτύου προώθησης εναλλακτικού τουρισμού προχωρούν φορείς από την Ελλάδα και τη Σερβία.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια πρωτοβουλία που παρουσιάστηκε από τη σερβική πλευρά, με στόχο να προχωρήσει η επιχειρηματικότητα στις δύο χώρες, αλλά και να αναδειχθούν οι ευκαιρίες ανάπτυξης τέτοιας μορφής τουρισμού, τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Παπαθανασίου. Πρόσθεσε δε, ότι αν και το όλο εγχείρημα βρίσκεται ακόμα επί χάρτου, η συνάντηση των δύο πλευρών χαρακτηρίστηκε ήταν θετική.

“Άλλωστε, οι Σέρβοι και οι πολίτες της (πρώην) Γιουγκοσλαβίας ήταν ανέκαθεν, τακτικοί επισκέπτες της περιοχής μας” υπογράμμισε ο κ. Παπαθανασίου. Τόνισε δε, ότι στο υπό προώθηση δίκτυο  πρωτοβουλία που παρουσιάστηκε από τη σερβική πλευράκαι ιδιώτες που έχουν τουριστική, επαγγελματική δραστηριότητα.

Στη διάρκεια της συνάντησης της κα. Στάνκοβιτς με τον δήμαρχο, επισημάνθηκε, επίσης, ότι η παρουσία της στο δήμο σχετίζεται με προγράμματα ομαδικών επισκέψεων Σέρβων στην περιοχή, στο πλαίσιο του εναλλακτικού τουρισμού. Η ίδια ανέφερε ότι, 70 έως 100 Σέρβοι που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή γίνονται ‘αποδέκτες’ προγραμμάτων υγείας και ευεξίας, ενώ πέρα από τις “εξορμήσεις” στη θάλασσα, έχουν, ήδη, πραγματοποιήσει περιπάτους και διαδρομές στον ‘Ολυμπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024