Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Κύπρος συνεχίζει να είναι προορισμός για την loveholidays.com

Τατιάνα Ρόκου - 06 Σεπτέμβριος 2013, 11:10

Η πτώση της τάξης του 22% στις κρατήσεις σημαίνει πως οι πελάτες να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές τιμές.

Ο κορυφαίος online τουριστικός πράκτορας loveholidays.com υποστηρίζει την ανακοίνωση του Κύπριου υπουργού Τουρισμού που διαβεβαιώνει τους τουρίστες πως ο προορισμός είναι ασφαλής.

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, η loveholidays.com συστήνει την Κύπρο ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για ηλιόλουστες χειμωνιάτικες μέρες σε ελκυστικές τιμές.

Μέχρι τώρα, το νησί αποτελούσε δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και της ηλιοφάνειας. Ωστόσο, το 2013 η  loveholidays.com εμφάνισε μία πτώση της τάξης του 22% στις κρατήσεις εξαιτίας των τίτλων στον τύπο για όλους τους λάθος λόγους.

Ο Al Francis, CEO της loveholidays.com σχολίασε: “Η Κύπρος πάντα προσέφερε πάντα ποιότητα, καλό καιρό και πολλές επιλογές για διαμονή για μικρές ή μεγάλες τσέπες. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μεγάλες προσφορές για την περιοχή, έτσι ώστε να συστήνουμε τους πελάτες να ρίξουν μία ματιά επειδή η Κύπρος είναι ο ιδανικός προορισμός για ηλιόλουστες μέρες τον χειμώνα με πολύ ελκυστικές τιμές”.

Η υπάρχουσα οδηγία από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει πως “είναι πολύ πιθανές διαδηλώσεις ενάντια σε οποιαδήποτε επέμβαση στη Συρία.” Ωστόσο, πέρα από την αποθάρρυνση των τουριστών προσθέτει πως οι ταξιδιώτες “θα πρέπει να παρακολουθούν τις εξελίξεις, να είναι σε επιφυλακή και να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top