Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Lufthansa ψηφίζεται κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Σεπτέμβριος 2013, 09:36

Η Lufthansa έλαβε το βραβείο 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης' κατά τη διάρκεια της επίσημης δεξίωσης των World Travel Awards στην Τουρκία.

Για 3η συνεχή χρονιά η Lufthansa German Airlines ψηφίζεται ως η “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης” στα πλαίσια των World Travel Awards – μια διάκριση που απονέμεται στους καλύτερους εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην Ευρώπη, κατόπιν ψηφοφορίας, στην οποία συμμετέχουν 230.000 εκπρόσωποι και επαγγελματίες του τουρισμού ανά την υφήλιο. Η Lufthansa επιλέχθηκε ως νικήτρια ανάμεσα σε 11 κορυφαίες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες.
 
Ο πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, κ. Graham E. Cooke, δήλωσε τα εξής: “Για 20 συνεχή χρόνια τα World Travel Awards τιμούν τις εταιρίες που υπερέχουν στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Την περίοδο αυτή, η Lufthansa ηγείται της κατηγορίας περίβλεπτων αεροπορικών εταιρειών, κερδίζοντας τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας της Ευρώπης έξι φορές συνολικά και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διάκριση που αναγνωρίστηκε από χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού ανά την υφήλιο”.

Ο κ. Jens Bischof, γενικός εμπορικός διευθυντής της Lufthansa πρόσθεσε τα εξής: “Το βραβείο αυτό αποτελεί μια απίστευτη αναγνώριση της δέσμευσης περισσότερων από 100.000 συναδέλφων που απασχολούνται στον Όμιλο Lufthansa, τόσο σε υπηρεσίες εδάφους όσο και αέρος. Με αυτό το βραβείο αναγνωρίζονται οι εντατικοποιημένες προσπάθειές μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη κάλυψη του δικτύου, τις καλύτερες ανταποκρίσεις και τη μέγιστη ευελιξία. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας, αλλά θα εργαστούμε με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της Lufthansa”.

Τους ερχόμενους μήνες, η Lufthansa θα επενδύσει περισσότερα από 3 δισ. ευρώ στις υπηρεσίες της: ολοκλήρωση της εγκατάστασης της νέας First και Business Class, εγκατάσταση του συστήματος FlyNet (ασύρματης σύνδεσης εν πτήσει), δημιουργία νέων lounges στους κόμβους της και στους διεθνείς premium σταθμούς, ανασχεδιασμός της τροφοδοσίας στις διηπειρωτικές και κοντινών αποστάσεων πτήσεις καθώς και εμπλουτισμός των υπηρεσιών ειδικής φροντίδας παιδιών και των γονέων τους. Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός το 2014 θα είναι η παρουσίαση μιας ολοκαίνουριας Premium Economy Class στις διηπειρωτικές πτήσεις.

Η διάκριση “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης” των World Travel Awards έρχεται αμέσως μετά την ανάδειξη της Lufthansa ως η “Καλύτερη Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή”, βραβείο που της απονεμήθηκε πρόσφατα, στα Business Traveller Middle East Awards 2013 στο Ντουμπάι, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού έλαβε τιμητική διάκριση και ως η “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Δυτικής Ευρώπης” και η “Καλύτερη Υπερατλαντικήτρική Εταιρεία”, στα World Airline Awards στο Παρίσι.


Στη φωτογραφία, ο κ. Graham E. Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards (δεξιά) κατά την απονομή του βραβείου, στον γενικό διευθυντή της Lufthansa στην Τουρκία, κ. Stefan Loecherbach.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top