Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτα Aria Hotels το Elatos Resort & Health Club
Ξενοδοχεία

Στα Aria Hotels το Elatos Resort & Health Club

Εμπλουτισμός του portfolio ελληνικών ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών των Aria Hotels με το Elatos Resort & Health Club που βρίσκεται στον Παρνασσό.

Τα Aria Hotels, σταθερά προσανατολισμένα στη δημιουργία portfolio που εξειδικεύεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, εντάσσουν το Elatos Resort & Health Club στη συλλογή των boutique ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών τους. Το Elatos Resort βρίσκεται στην καρδιά του Παρνασσού και απέχει δύο ώρες από την Αθήνα. Για τους επόμενους μήνες έχει ήδη προγραμματιστεί η υλοποίηση μιας σειράς βελτιώσεων και αναβαθμίσεων που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.
 
Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το Elatos Resort -συνολικής δυναμικότητας 150 ατόμων- αποτελείται από 39 κλασικά ξύλινα chalets έκτασης από 70 έως 140 τ.μ., δύο ή τριών υπνοδωματίων και χωρητικότητας δύο έως έξι ατόμων (ανάλογα με τον τύπο του chalet). Όλα τα chalets διαθέτουν καθιστικό με τζάκι, ένα ή δύο μπάνια και βεράντα, ενώ στην πλειονότητά τους προσφέρουν και κουζίνα. Στις ανέσεις τους συγκαταλέγονται επίσης δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, mini bar και αυτόνομη θέρμανση.

Το Elatos Resort καλύπτει μια σειρά διαφορετικών αναγκών, καθώς, πέρα από τους χώρους εστίασης (εστιατόριο και μπαρ), στο Κεντρικό Κτίριο στεγάζονται επίσης το Health Club, η αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων και κατάλληλες υποδομές για οικογενειακές διακοπές.
 
Το Health Club περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο καθώς επίσης και νέο χώρο ομορφιάς και περιποίησης. Η συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας έως 80 ατόμων, με όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα, εγγυάται τη διεξαγωγή επιτυχημένων εταιρικών συναντήσεων και σεμιναρίων σε ένα ιδανικό τοπίο.

Στο Elatos Resort η αναζωογόνηση και η χαλάρωση για τον επισκέπτη, αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες αντιμετώπισης του άγχους και της κούρασης, ενώ η ρομαντική ατμόσφαιρα και η θαλπωρή που προσφέρουν τα chalets, καθιστούν το θέρετρο ιδανικό προορισμό για ζευγάρια και νεόνυμφους. Τέλος, το ιδιωτικό παρεκκλήσι του Elatos Resort αποτελεί επιλογή για τη διοργάνωση γάμου ή βάφτισης με απόλυτη ιδιωτικότητα. Για τα νεότερα μέλη της οικογένειας προβλέπονται ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς υπό την επίβλεψη έμπειρης παιδαγωγού, στην ειδικά διαμορφωμένη εγκατάσταση του “mini club”.
 
Μέσα στη φύση, σε περιοχή  πλούσιας βιοποικιλότητας, το Elatos Resort αποτελεί ξεχωριστό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ένα μοναδικό προορισμό για πεζοπορία, mountain biking, οδήγηση εκτός δρόμου, ιππασία και sky diving για τους πιο δραστήριους.

Σχολιάζοντας την προσθήκη του Elatos Resort στη συλλογή των Aria Hotels, η κα Δάφνη Κοσμίδου δήλωσε: “Τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι το συγκεκριμένο θέρετρο αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές στο βουνό. Συνδυάζει την απόλαυση του να ζεις την ιδιωτική σου περιπέτεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις που προσφέρει ένα ξενοδοχείο και Health Club. Πιστεύουμε ότι αποτελεί το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που εντάσσουμε αυτή την πολύτιμη ιδιοκτησία στη συλλογή των Aria Hotels”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024