Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑίτημα χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών από τον ΝΟΑΘ
Θαλάσσιος τουρισμός

Αίτημα χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών από τον ΝΟΑΘ

Αίτημα χωροθέτησης 'Καταφυγίου τουριστικών σκαφών' στην περιοχή Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας στην αρμόδια Διεύθυνση Τουριστικών Λιμένων του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας (ΝΟΑΘ), με έδρα στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, έχει υποβάλει προς την αρμόδια Διεύθυνση Τουριστικών Λιμένων του Υπουργείου Τουρισμού αίτημα χωροθέτησης “Καταφυγίου τουριστικών σκαφών” στην περιοχή Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης.
 
Δικαίωμα αίτησης χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών έχει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος και η χρήση και εκμετάλλευση της ζώνης του καταφυγίου παραχωρείται σε αυτόν έναντι ανταλλάγματος με την απόφαση χωροθέτησης που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 
Η αίτηση χωροθέτησης αναρτάται στον οικείο ΟΤΑ, δηλαδή στο Δήμο Θεσσαλονίκης (πίνακας ανακοινώσεων Γενικού Πρωτοκόλλου, Δημαρχιακό Μέγαρο 1ος όροφος και Δ/νσης Αστικού Σχεδιασμού & Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, 6ος όροφος), επί σαράντα (40) ημέρες, δηλαδή έως και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013.
 
Σε περίπτωση που υποβληθούν στη Διεύθυνση Τουριστικών Λιμένων εντός δεκαπέντε (15) ημερών μετά την εκπνοή της ανωτέρω προθεσμίας, περισσότερες αιτήσεις για χωροθέτηση και παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης της ίδιας ζώνης αγκυροβολίου ή του ίδιου καταφυγίου τουριστικών σκαφών, η παραχώρηση γίνεται με δημόσιο διαγωνισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024