Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Αίτημα χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών από τον ΝΟΑΘ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Σεπτέμβριος 2013, 09:52

Αίτημα χωροθέτησης 'Καταφυγίου τουριστικών σκαφών' στην περιοχή Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας στην αρμόδια Διεύθυνση Τουριστικών Λιμένων του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας (ΝΟΑΘ), με έδρα στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, έχει υποβάλει προς την αρμόδια Διεύθυνση Τουριστικών Λιμένων του Υπουργείου Τουρισμού αίτημα χωροθέτησης “Καταφυγίου τουριστικών σκαφών” στην περιοχή Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης.
 
Δικαίωμα αίτησης χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών έχει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος και η χρήση και εκμετάλλευση της ζώνης του καταφυγίου παραχωρείται σε αυτόν έναντι ανταλλάγματος με την απόφαση χωροθέτησης που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 
Η αίτηση χωροθέτησης αναρτάται στον οικείο ΟΤΑ, δηλαδή στο Δήμο Θεσσαλονίκης (πίνακας ανακοινώσεων Γενικού Πρωτοκόλλου, Δημαρχιακό Μέγαρο 1ος όροφος και Δ/νσης Αστικού Σχεδιασμού & Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, 6ος όροφος), επί σαράντα (40) ημέρες, δηλαδή έως και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013.
 
Σε περίπτωση που υποβληθούν στη Διεύθυνση Τουριστικών Λιμένων εντός δεκαπέντε (15) ημερών μετά την εκπνοή της ανωτέρω προθεσμίας, περισσότερες αιτήσεις για χωροθέτηση και παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης της ίδιας ζώνης αγκυροβολίου ή του ίδιου καταφυγίου τουριστικών σκαφών, η παραχώρηση γίνεται με δημόσιο διαγωνισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top