Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υποδομές

Υπεγράφη η σύμβαση για την Παράκαμψη Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα

Θοδωρής Κουμέλης - 18 September 2013, 12:09

Η Παράκαμψη Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα θα συνδέσει την Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, πρώην '111' με τον υπόλοιπο ορεινό όγκο, παρακάμπτοντας τη Χαλανδρίτσα, επιτυγχάνοντας καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση.

Υπεγράφη από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο, η σύμβαση κατασκευής του έργου “Παράκαμψη Χαλανδρίτσας”.

Ο συγκεκριμένος δρόμος θα συνδέσει την Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, πρώην “111” με τον υπόλοιπο ορεινό όγκο, παρακάμπτοντας τη Χαλανδρίτσα, επιτυγχάνοντας καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση.

Το έργο έχει συνολικό μήκος 3.400 μ., είναι προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους 12 μήνες.

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ξεκινά ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα οδοποιίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Αχαΐα, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της περιοχής”, υπογράμμισε ο κ. Αλεξόπουλος, συμπληρώνοντας πως αυτό το έργο θα μειώσει την απόσταση από την Πάτρα στα Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας, ενώ παράλληλα αποτελεί συνοδό έργο του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας στην περιοχή Ρέντες Χαλανδρίτσας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top