Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΥπεγράφη η σύμβαση για την Παράκαμψη Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα
Υποδομές

Υπεγράφη η σύμβαση για την Παράκαμψη Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα

Η Παράκαμψη Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα θα συνδέσει την Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, πρώην '111' με τον υπόλοιπο ορεινό όγκο, παρακάμπτοντας τη Χαλανδρίτσα, επιτυγχάνοντας καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση.

Υπεγράφη από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο, η σύμβαση κατασκευής του έργου “Παράκαμψη Χαλανδρίτσας”.

Ο συγκεκριμένος δρόμος θα συνδέσει την Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, πρώην “111” με τον υπόλοιπο ορεινό όγκο, παρακάμπτοντας τη Χαλανδρίτσα, επιτυγχάνοντας καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση.

Το έργο έχει συνολικό μήκος 3.400 μ., είναι προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους 12 μήνες.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ξεκινά ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα οδοποιίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Αχαΐα, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της περιοχής”, υπογράμμισε ο κ. Αλεξόπουλος, συμπληρώνοντας πως αυτό το έργο θα μειώσει την απόσταση από την Πάτρα στα Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας, ενώ παράλληλα αποτελεί συνοδό έργο του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας στην περιοχή Ρέντες Χαλανδρίτσας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024