Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα προγράμματα Fitness & Aqua Fitness στο Alkyon Resort Hotel & Spa
Ξενοδοχεία

Νέα προγράμματα Fitness & Aqua Fitness στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Spa Center παρέχονται προγράμματα γυμναστικής Power Yoga και Body Shape, καθώς και προγράμματα κολύμβησης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα για παιδιά και ενήλικες και για εγκύους.

Στο Alkyon Resort Hotel & Spa ξεκινά δυναμικά η νέα σεζόν και προσφέρει νέα ομαδικά προγράμματα Fitness και Aqua Fitness που αναζωογονούν το σώμα και βελτιώνουν τη υγεία.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Spa Center παρέχονται προγράμματα γυμναστικής Power Yoga και Body Shape, καθώς και προγράμματα κολύμβησης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα για παιδιά και ενήλικες, για εγκύους και προγράμματα που ο γονιός μπορεί να γυμναστεί μαζί με το παιδί του (Baby swimming).

Αναλυτικά παρέχονται τα παρακάτω ομαδικά προγράμματα:
a) Aqua Fitness Club

  • Baby swimming (κολύμβηση για βρέφη και νήπια) από 8 μηνών: Πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης βασικών ικανοτήτων κολύμβησης με τη μορφή παιγνιδιού. Το κολύμπι από τόσο μικρή ηλικία βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές και νοητικές τους δεξιότητες. Στο πρόγραμμα για βρέφη από 8 έως 24 μηνών συμμετέχουν και οι γονείς με την καθοδήγηση ειδικευμένου εκπαιδευτή.
  • Synchronized swimming (συγχρονισμένη κολύμβηση) 7-12 ετών: Συνδυάζει το κολύμπι με την αερόβια γυμναστική και το μπαλέτο. Χαρίζει δύναμη, ευλυγισία και γυμνάζει αρμονικά το σώμα. Βοηθά στην κοινωνικοποίηση και τα παιδιά αποκτούν ομαδικό πνεύμα.
  • Aqua fitness for pregnant, (γυμναστική για εγκύους στην πισίνα): Η άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, βοηθά το σώμα να κινείται με ασφάλεια νερό, να κρατηθεί σε φόρμα και να επανέρθει γρήγορα στην φυσική του κατάσταση, μετά τον τοκετό.
  • Aqua gym power (γυμναστική ενδυνάμωσης στην πισίνα): Δυναμικό πρόγραμμα άσκησης μέσα στο νερό που βελτιώνει την εμφάνιση και τη φυσική κατάσταση καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις εκγύμνασης του μυϊκού, του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος.
  • Aqua gym rehabilitation program (γυμναστική αποκατάστασης στην πισίνα): Το πρόγραμμα προσφέρει μυϊκή τόνωση όλου του σώματος και είναι ευεργετικό για την σπονδυλική στήλη καθώς και για άτομα με αρθρίτιδα, χρόνιες καταστάσεις πόνου και κακή ισορροπία.

b) Fitness club

  • Body Shape: Συνδυασμός ασκήσεων που γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες, σμιλεύει το σώμα και ανεβάζει τη διάθεση και την ψυχολογία.
  • Power Yoga: Ισορροπία σώματος και πνεύματος. Ο συνδυασμός των δυναμικών ασκήσεων βοηθά στην αποτελεσματική εκγύμναση ολόκληρου του σώματος και στην εκτόνωση της έντασης που συσσωρεύεται από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Προσφέρει αύξηση της ενεργητικότητας, της ευεξίας, της ζωτικότητας και άμεση αναζωογόνηση του νου.

Η έναρξη των προγραμμάτων θα γίνει τον Οκτώβριο και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του Alkyon Spa Center.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024