Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση της Μονεμβασιάς σε ιταλική ταξιδιωτική εκπομπή της RAI
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Μονεμβασιάς σε ιταλική ταξιδιωτική εκπομπή της RAI

Η ιταλική τουριστική αγορά ήταν και παραμένει μια αγορά-στόχος για το Δήμο Μονεμβασίας και η ταξιδιωτική εκπομπής 'Alle Falde del Kilimangiaro' αποτελεί ιδανικό τρόπο προβολής στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο Δήμος Μονεμβασιάς, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ της Ιταλίας, διοργάνωσε δημοσιογραφικό ταξίδι για το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RAI 3.

Πρόκειται για απεσταλμένους της ταξιδιωτικής εκπομπής “Alle Falde del Kilimangiaro”, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο ιταλικό κανάλι και προσελκύει περίπου 1,5 εκατ. τηλεθεατές.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το φιλοξενούμενο συνεργείο πραγματοποίησε γυρίσματα στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το σπήλαιο της Καστανιάς και το νερόμυλο των Ταλάντων. Οι συντελεστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τα αξιοθέατα και τα τοπία της περιοχής και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν σύντομα στο μέλλον για να καλύψουν ακόμα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος.

Η ιταλική τουριστική αγορά ήταν και παραμένει μια αγορά-στόχος για το Δήμο Μονεμβασίας και η εν λόγω εκπομπή αποτελεί ιδανικό τρόπο προβολής στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο Δήμος Μονεμβασιάς ευχαριστεί θερμά τον ΕΟΤ για τη διαρκή και άψογη συνεργασία, καθώς και όσους εργάστηκαν για την απολύτως επιτυχή έκβαση ενός ακόμη δημοσιογραφικού ταξιδιού στην περιοχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024