Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔωρεάν τριετές πρόγραμμα τουριστικών σπουδών από Creta Maris και Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Τουριστική εκπαίδευση

Δωρεάν τριετές πρόγραμμα τουριστικών σπουδών από Creta Maris και Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Το πρόγραμμα ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο επαγγελματικής εκπαίδευσης, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εξάσκηση, με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση η οποία πραγματοποιείται σε εταιρίες υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Το Creta Maris Beach Resort και το Candia Maris Resort & SPA, ενισχύοντας τους νέους οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική πορεία στον τουριστικό κλάδο υποστηρίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το νέο δωρεάν τριετές πρόγραμμα σπουδών “Mendi-Mentoring Dual International”.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, το οποίο δεν προβλέπει δίδακτρα, περιλαμβάνει τρεις κύκλους θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Το πρόγραμμα ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο επαγγελματικής εκπαίδευσης, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εξάσκηση, με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση η οποία πραγματοποιείται σε εταιρείες υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η θεωρητική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, για ξενοδοχοϋπαλλήλους και μάγειρες στην Αθήνα και για επισιτιστές στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ η πρακτική εκπαίδευση στις επιχειρήσεις/ξενοδοχεία το καλοκαίρι, κυρίως στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα προβλέπει συνολικά 90 θέσεις μαθητείας, 30 ανά ειδικότητα, έχει διάρκεια τρία χρόνια και απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου έως 20 ετών. Η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα λήξει στις 4. Οκτωβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο hr@cretamaris.gr μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μετά την εκπαίδευση και επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις, στους νέους επαγγελματίες θα αποδοθεί αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Γερμανία, ενώ οι εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν τις νόμιμες απολαβές κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης.

Υπενθυμίζεται ότι το Creta Maris Beach Resort και το Candia Maris Resort & SPA ανήκουν στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και έχουν δυναμικότητα 676 δωμάτια και 285 δωμάτια αντίστοιχα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024