Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Δωρεάν τριετές πρόγραμμα τουριστικών σπουδών από Creta Maris και Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Σεπτέμβριος 2013, 12:17

Το πρόγραμμα ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο επαγγελματικής εκπαίδευσης, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εξάσκηση, με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση η οποία πραγματοποιείται σε εταιρίες υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Το Creta Maris Beach Resort και το Candia Maris Resort & SPA, ενισχύοντας τους νέους οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική πορεία στον τουριστικό κλάδο υποστηρίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το νέο δωρεάν τριετές πρόγραμμα σπουδών “Mendi-Mentoring Dual International”.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, το οποίο δεν προβλέπει δίδακτρα, περιλαμβάνει τρεις κύκλους θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Το πρόγραμμα ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο επαγγελματικής εκπαίδευσης, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εξάσκηση, με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση η οποία πραγματοποιείται σε εταιρείες υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η θεωρητική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, για ξενοδοχοϋπαλλήλους και μάγειρες στην Αθήνα και για επισιτιστές στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ η πρακτική εκπαίδευση στις επιχειρήσεις/ξενοδοχεία το καλοκαίρι, κυρίως στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα προβλέπει συνολικά 90 θέσεις μαθητείας, 30 ανά ειδικότητα, έχει διάρκεια τρία χρόνια και απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου έως 20 ετών. Η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα λήξει στις 4. Οκτωβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο [email protected] μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μετά την εκπαίδευση και επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις, στους νέους επαγγελματίες θα αποδοθεί αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Γερμανία, ενώ οι εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν τις νόμιμες απολαβές κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης.

Υπενθυμίζεται ότι το Creta Maris Beach Resort και το Candia Maris Resort & SPA ανήκουν στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και έχουν δυναμικότητα 676 δωμάτια και 285 δωμάτια αντίστοιχα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top